Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Leica Disto D810 TouchArt.nr: AD12209

Leica
Avstandsmåler
med berøringsskjerm
Beskrivelse
Art.nr: AD12209
Avstandsmåler fra Leica med pekeskjerm og kamerafunksjon. Skap fotografier for dokumentasjon og overfør til en pc via USB-grensesnitt. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller en smartphone. Avstandsmåleren har en innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360°. Måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm.
Prisjakt
10 679 kr
inkl. MVA
1 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: AD12209
Avstandsmåler fra Leica med pekeskjerm og kamerafunksjon. Skap fotografier for dokumentasjon og overfør til en pc via USB-grensesnitt. Med appen Leica Disto Sketch kan målinger legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett på et nettbrett eller en smartphone. Avstandsmåleren har en innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360°. Måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Leica Disto D810 Touch er en avstandsmåler med pekeskjerm og kamerafunksjon. På den store pekeskjermen eller med tastaturet håndterer du enkelt funksjonene. Med kamerafunksjonen skaper du enkelt fotografier for dokumentasjon og bildene overføres til en pc via USB-grensesnitt. Du kan også bestemme dimensjoner direkte på et fotografi. Mål bare avstanden til objektet. Marker deretter ønsket resultat med pilene i displayet og måleverdien vises.

Avstandsmåleren har en digital målsøker (Live view) slik at du ser hvor du sikter direkte i displayet på avstandsmåleren. Du kan til og med zoome 4x for raskt og pålitelig å kunne rette laseren mot måleobjektet. Den har innebygd helningssensor hele veien rundt, dvs. 360° i vertikal rotasjon og måler opp til 200 meter med en nøyaktighet på ±1 mm. Selvfølgelig måler også avstandsmåleren areal, overflater, volum, Pythagoras mm.

Leica Disto D810 Touch har et lite gjengefeste, som gjør at avstandsmåleren er kompatibel med 1/4-Tripod, f.eks. Leica TRI 100.

Pekeskjerm
Den store pekeskjermen betyr rask og intuitiv håndtering. Funksjonene håndteres enkelt og raskt og du zoomer med to fingre. Målinger kan avleses direkte via pekeskjermen.

Mål med et bilde
Det er en revolusjon å kunne bestemme dimensjoner i et fotografi. Du kan enkelt bestemme bredde, høyde, areal eller til og med diameter på et objekt. Det eneste som kreves er en eneste måling i rett vinkel mot objektet. Den ønskede dimensjonen markeres med to piler på bildet og de beregnede verdiene vises i displayet.

Dokumenter med fotografier
Skap fotografier (.jpg) for dokumentasjon med kamerafunksjonen i Leica Disto D810 Touch og overfør til en pc via USB-grensesnitt. Ingen detaljer i oppmålte punkter risikerer å gå tapt.

Displayfotografi
Denne funksjonen er praktisk for å dokumentere måleresultat. Spar fotografiet fra displayet med måleresultat og visning i digitalsøkeren og overfør til en pc via USB-grensesnitt. Hvert måleresultat vises tydelig.

Fleksibel dataoverføring
I tastaturmodusen kan du linke avstandsmåleren til din pc og sende målverdiene via en tastaturkommando til ulike programmer. Dette tilbyr en høy grad av fleksibilitet.

Fargeskjerm med digital målsøker
Leica Disto D810 Touch har et ikonbasert grensesnitt og fargeskjerm som viser målobjektet. Dette forenkler måling på lengre avstand. Den høyoppløste pekeskjermen med knivskarp skarphet muliggjør måling selv i direkte sollys.

Bluetooth Smart 4.0
Avstandsmåleren har Bluetooth, som innebærer at du kan føre over målverdiene trådløst direkte til din PC eller smartphone.

Leica DISTO Sketch
Avstandsmåleren er godt tilpasset for bruk sammen med en smartphone. Med appen Leica Disto™ Sketch kan du jobbe videre med måleresultatene på et nettbrett eller en smartphone. Leica Disto Sketch er et skisseprogram der du kan kombinere et digitalfoto med måledata. Målinger kan legges til direkte på et digitalfoto eller i et rutenett.

Appen Disto Sketch fungerer kun med Bluetooth Smart Ready produkter (dvs. med den nye Bluetooth-standarden V4.0), f.eks. Android, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 og iPad Mini.

Leica DISTO Sketch til både Android og iOS
Appen Leica Disto Sketch fungerer til både Android og iOS.

Helningssensor 360°
Kombinert lengde- og helningsmåling måler horisontale lengder, helt nøyaktig og enkelt. Den klarer helninger hele veien rundt, dvs. 360 grader. Med hjelp av helningssensoren kan du dessuten bestemme indirekte høyde.

Multifunksjonelt endestykke
Avstandsmåleren har et oppfellbart endestykke, som gir enkel og korrekt måling i hjørner, spor eller fra kanter. Den automatiske posisjonssensoren hjelper deg å unngå målefeil.

Oversiktlig display
Avstandsmåleren har et lettavlest display. Resultatet vises i 4 rader. Displaybelysningen forenkler avlesning i mørket.
Tekniske data:  
Arbeidstemperatur -10 - 50 °C
Belyst display Ja
Bluetooth Ja
Oppbevaringstemperatur -25 - 70 °C
Kapslingsklass IP54
Hellingssensor 360°
Mål 164x61x31 mm
Presisjon 1 mm
Stativgjenger 1/4"
 • Stor pekeskjerm
 • Med 4x zoom
 • Mål med et bilde
 • Dokumenter med fotografier
 • Kamerafunksjon med USB-nedlastning
 • Rekkevidde opp til 200 meter
 • Nøyaktighet på ± 1,0 mm
 • 360° helningssensor i vertikal rotasjon
 • Belyst display med 4 rader
 • Lagrer opp til 30 målinger i minnet
 • Multifunksjonelt endestykke

Leveringsomfang

 • Belteveske
 • Håndreim
 • USB-kabel
 • Li-ion batteri
 • Lader

Spesifikasjoner

Lagringstemperatur -25 - 70

Rekkevidde 200

Belyst display Ja

Digital målsøker Ja

Driftstemperatur -10 - 50

Bluetooth Ja

Nøyaktighet 1

Helningssensor Ja

EAN 7640110694633

Videoklipp

Anbefalt