Hellbergs nyeste hørselvern Xstream MP bygger på den populære Xstream-serien med forbedret lyd, Multi-Point Bluetooth og 80 timers batterilevetid.

Svensk-designede Hellberg har eksistert siden 1962 og har solid erfaring med produkter som beskytter hørselen vår når vi jobber. Deres nyeste hørselvern Hellberg Xstream MP bygger på den populære Xstream-serien, med storslagen lyd og avanserte funksjoner for sikrere og jevnere arbeid.

Multi-Point – lar deg koble til to telefoner samtidig

En stor nyhet i Xstream-sammenheng er Multi-Point Bluetooth, en funksjon som tidligere fantes i hørselvernet Synergy Multipoint. Multi-Point betyr at du kan koble til to telefoner samtidig ved hjelp av bluetooth, og for eksempel bruke din private telefon til å streame musikk mens du kan ta anrop fra jobbtelefonen.

USB-lading og 80 timers batteridrift

En forutsetning for at du skal kunne bruke smartfunksjonene i hørselvernet ditt er at de har batteri. Hellberg Xstream MP har et innebygd batteri som lades med en medfølgende USB-kabel. Tidligere Xstream-deksler har hatt en batterilevetid på 55 timer – med Xstream MP har batterilevetiden blitt utvidet til hele 80 timer. Hvis du mot alle odds skulle gå tom for batteri, kan du raskt lade hodetelefonene på 3 timer.

Den nivåavhengige aktive lyttingen i Xstream MP lar deg slippe inn lyd fra omgivelsene ved hjelp av mikrofoner på utsiden av dekslene med et knappetrykk.

Smarte funksjoner for effektivitet og sikkerhet

Det har skjedd mye med profesjonelle hørselvern siden Hellberg ble grunnlagt for seksti år siden. To funksjoner som mange ble vant til er nivåavhengig aktiv lytting og støydempende bom-mikrofoner. Den nivåavhengige aktive lyttingen i Xstream MP gjør at du kan slippe inn lyd fra omgivelsene ved hjelp av mikrofoner på utsiden av dekslene med et knappetrykk. Den lar deg føre samtaler med kolleger og høre viktige varselsignaler mens støy over 82 desibel dempes.

Vil du ikke måtte legge arbeidet til side og gå unna for å ta viktige samtaler? Den støydempende bommikrofonen, som følger med, og kommer forhåndsmontert på Xstream MP, og har en intern og en ekstern mikrofon for å kunne bestemme hva som er tale og hva som er støy – og justere nivåene slik at du blir hørt i alle situasjoner.

Robuste hørselvern som tåler regn og rusk

Hellbergs hørselvern er kjent for sin høye kvalitet i forhold til pris, og Xstream MP er intet unntak. IPX4-klassifisering betyr at du kan bruke dem i kraftig regn, og den stabile konstruksjonen tåler tøffe forhold. Skulle en ulykke være ute, er det nok av reservedeler som enkelt kan byttes ut.

Tilgjengelig med hodebøyle og hjelmfeste

Hellberg Xstream MP selges både i bøyleversjon og med hjelmfeste. Hjelmfestene er sertifisert sammen med de fleste hjelmer på markedet. Ved å skifte hygienesett med jevne mellomrom holder du trekkene friske samtidig som du sørger for at dempingen fungerer som den skal. Tanken er at du skal kunne bruke hørselvernet ditt i mange år framover!

Raske fakta: Hellberg Xstream MP

  • 80 timers batteritid
  • Multi-Point Bluetooth®-teknologi
  • Nivåavhengig aktiv lytting
  • Vanntett i henhold til IPX4 (beskyttet mot kraftig regn)
  • Støyreduserende bommikrofon
  • 3 timers hurtiglading
  • Skikkelig god lydgjengivelse for streamet musikk
  • Vekt: Hodebøyle 410 g, Hjelmmontering 440 g