Det populære hørselvernet 3M Peltor WS Alert XP har lenge vært en storselger her på Staypro. Nå har modellen fått en skikkelig oppdatering, med ny farge og flere spennende funksjoner.

3M Peltors hørselvern WS Alert XP er et av de mest populære hørselvernene hos oss på Staypro. Nå lanseres tredje generasjons XP-hørselvern. Denne gangen er den spekket med funksjoner som bringer den enda nærmere storesøskenet WS Alert XPI.

WS Alert XP har blitt enda bedre

Samtaler og streaming med Bluetooth, nivåavhengig aktiv medlytting, FM-radio, støydempende bommikrofon, førsteklasses hørselsvern, mulighet for å lade batteriene direkte i dekselet – alt vi liker så godt med den gamle XP-modellen finnes selvsagt fortsatt der.

Funksjoner som er lagt til i tredje generasjon WS Alert XP er:

  • Appstyring – med 3M Connected Equipment-appen kan du stille inn og justere headsettet fra mobilen.
  • Muligheten til å pause og endre sanger med de fysiske knappene.
  • Push to Listen – Lar deg skru ned volumet på det du hører på og skru opp omgivelseslydene med et dobbelttrykk på on-knappen. Funksjonen er for eksempel ment å brukes når du skal snakke med en kollega, men ikke vil måtte ta av deg hørselvernet og utsette deg selv for støy.
Push to Listen lar deg skru ned volumet på det du hører på og skru opp omgivelseslydene med et dobbelttrykk på on-knappen.

Hvilket Peltor-hørselvern passer deg best?

Den nye 3m Peltor WS Alert XP har fått mange funksjoner fra WS Alert XPI. Den eneste funksjonen som fortsatt er eksklusiv for XPI-modellen er muligheten til å koble til mer enn én mobiltelefon med Bluetooth Multipoint. Hvis du for eksempel ønsker å kunne koble en privat telefon og en jobbtelefon til samme headset, må du velge XPI også i fremtiden. Men for mange av dere andre burde den nye WS Alert XP være det opplagte valget.

Et annet alternativ i Peltors WS Alert-serie er WS Alert X. Denne har mange av funksjonene fra XP og XPI, men har ingen FM-radio..

Som vanlig kan 3M Peltor WS Alert XP kjøpes med issebøyle eller hjelmfeste.