Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Habanero BBQ Kamado JuniorArt.nr: 3103928

Habanero BBQ
Kullgrill
S, rød, 30 cm
Beskrivelse
Art.nr: 3103928
En fleksibel kamado-grill, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for to.
Prisjakt
4 995 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3103928
En fleksibel kamado-grill, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for to.

Produktinformasjon

Egenskaper

Habanero Kamado Junior er en fleksibel kamado-grill, laget av varmebestandig keramikk og førsteklasses rustfritt stål. En perfekt størrelse hvis du skal grille for to. Takket være designet er det enkelt å kontrollere temperaturen i kamado-grillen og få en jevn varmefordeling gjennom hele steketiden.

Konstruksjon som beholder varmen
At kamado-grillen er laget av keramikk gjør at den egner seg til bruk hele året, til og med på vinteren. Keramikken gjør også at denne kamado-grillen aldri blir spesielt varm på utsiden, noe som reduserer risikoen for brannskader under matlagingen. Kamado Junior er et perfekt valg for grilling til mindre sellskap. En grill som løfter fram smakene. Flytt matlagingen fra kjøkkenet til hagen med Habanero Kamado og unn deg grillfavorittene – eller utforsk og prøv noe nytt.

Matlagingsteknikker
Takket være designet og skorsteinseffekt varmes kamado-grillen opp veldig raskt. Det er enkelt å enten steke/grille noe veldig varmt eller bruke grillen som en steinovn, perfekt til å bake pizza eller brød. Det er også av denne grunn at det kreves svært lite karbon for å komme opp til og opprettholde en stabil ønsket temperatur. Du kan bake alt som vanligvis ville blitt bakt i en vanlig ovn, alt fra pizza til dessertpaier og brød. Med Habanero Junior blir det raske og jevne resultater, det er mulig å f.eks. sote en laks eller gi en fin sprø overflate på et kjøttstykke. Habanero Kamado er også perfekt for røyking, med ved, flis eller trespon. Det er kun for å minimere luftinntaket når grillen har nådd ønsket temperatur og enkelt tilsette f.eks. røykespon eller flis ved å åpne det lett tilgjengelige innløpet foran. Denne metoden brukes oftest til litt seigere kjøtt som tilberedes sakte på svak varme, f.eks. pulled pork, biff eller ribbe.

Lavt forbruk av kull
Forbruket av kull i en Habanero Kamado er lavt og det er også mulig å redusere lufttilførselen for å slukke kullen helt, for så å gjenbruke det slukkede kullet på et senere tidspunkt. Habanero Kamado Junior kommer med 2 sidebord i bambus og grill i rustfritt stål.
  • 75° til 450°
  • Grilloverflate 30 cm
  • Lufttilførsel justerbar
  • Sidebord som kan slås ned

Leveringsomfang

  • 2 stykker sidebord i bambus
  • 1 stykk rustfritt gitter
Tekniske data​ 
Vekt22 kg
Dimensioner54×55×55 cm
BrenselKull
FargeRød
MaterialeKeramikk
MatlagningsmetodeBaking, Grilling, Røyking
UtstyrTermometer i lokket

Spesifikasjoner

Farge Rød

EAN 7350007430038

Anbefalt