Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

InfiRay TL35Art.nr: 3073483

InfiRay
Varmekikkert
384×288 Pixler, 35 mm
Beskrivelse
Art.nr: 3073483
Pålitelig og designet for bruk under tøffe vær- og temperaturforhold og nordens fire årstider. Brukervennlig grensesnitt.
Prisjakt
34 539 kr
inkl. MVA

Estimert 2-3 dager fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: 3073483
Pålitelig og designet for bruk under tøffe vær- og temperaturforhold og nordens fire årstider. Brukervennlig grensesnitt.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Pålitelig og designet for bruk under tøffe vær- og temperaturforhold og nordens fire årstider. Brukervennlig grensesnitt. Menyknappen er ergonomisk og plassert på toppen av kikkerten, noe som gjør den enkel å bruke med både høyre og venstre hånd. Fire navigasjonsknapper på baksiden av visningen for rask og enkel bruk av kamera/video. Valg av lysstyrke og fargepalett i tillegg til kalibrerings- og av/på-knapp.

Bilde-i-bilde-funksjon. PIP/bilde-i-bilde-funksjonen gir større nøyaktighet ved å gi et 2x forstørret bilde av trådkroppsoverflaten øverst på skjermen. Det bidrar til å zoome inn på et mål samtidig som synligheten opprettholdes i hele synsfeltet. Infaray image enhancer Ultraclear er optimal å bruke under dårlige værforhold, for eksempel tåke og regn.Forbedrer og optimaliserer bildet som kan gi flere detaljer, spesielt gunstig for bedre bilde av detaljer i bakgrunnen. 100% aluminium. Laget av aluminium og designet for optimal styrke og funksjonalitet, har den en forsterket, men lett metallkonstruksjon. Presisjon i produksjonen sikrer tillit og ytelse i jakt og skyting. Standard 30 mm mellomrør tillater bruk av et stort antall ringer ved montering på en rifle. Innebygd pluss utskiftbart batteri.

Spesifikasjoner

EAN 2D1-1001-01-A

Anbefalt