Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena CombisystemArt.nr: 2970002

Gardena
Redskapssett
Beskrivelse
Art.nr: 2970002
Redskapssett som er perfekt egnet for mindre hager, eller for å ta hånd om alle småjobber i hagen. Settet inneholder et håndtak, en blomsterrive, en plantespade og en håndrake.
Prisjakt
425 kr
inkl. MVA
9 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970002
Redskapssett som er perfekt egnet for mindre hager, eller for å ta hånd om alle småjobber i hagen. Settet inneholder et håndtak, en blomsterrive, en plantespade og en håndrake.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Combisystem er et redskapssett som er perfekt egnet for mindre hager, eller for å ta hånd om alle småjobber i hagen. Settet inneholder et håndtak, en blomsterrive, en plantespade og en håndrake. Spaden brukes til planting og omplanting i krukker og bed. Jorden luftes med blomsterriven. Håndraken er praktisk når du skal rake løv, gressklipp og ugress i mindre rabatter eller på vanskelig tilgjengelige steder. Siden redskapen inngår i samme combi-system, kan du kombinere fritt med andre håndtak i serien, noe som gir deg en enorm fleksibilitet.

Combisystem-håndtaket for handredskap er svært ergonomisk for høyeste mulige komfort i hagearbeidet. Håndtaket er formet for å ligge perfekt i hånden, med myke deler som gjør det fint å holde i. Skaftenden er bøyd for å hindre at hånden glipper når du arbeider. Dessuten er det enkelt å bytte redskap – samtidig som det sitter ordentlig fast når du vel har koblet på det. Du trenger bare å løsne den oransje skruen for å koble bort selve redskapet. Deretter kan du koble på et annet redskap og trekke til skruen igjen for å feste det. Koblingen er så sterk at du kan være sikker på at redskapene alltid er tilstrekkelig stabile, uansett oppdrag. Alle redskapene i combisystem-serien er produsert i høykvalitativt stål med et belegg i Duroplast for beste mulige beskyttelse mot korrosjon.
  • Fleksibelt system der alle redskaper passer alle håndtak
  • Redskapene er produsert av høykvalitativt stål med en varmeherdet overflate
  • Perfekt sett for små hager og småjobber i hagen

Spesifikasjoner

Serie Gardena Combisystem

EAN 4078500049863

Anbefalt