Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

AL-KO BC 223 BArt.nr: 1180158

AL-KO
Ryddesag
Beskrivelse
Art.nr: 1180158
Bensindrevet ryddesag med en lettstartbar 0,7 kW totaktsmotor som gir effektive kuttresultater i bevist AL-KO-kvalitet. Har en skjærebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).
Prisjakt
2 396 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 27. mar
Beskrivelse
Art.nr: 1180158
Bensindrevet ryddesag med en lettstartbar 0,7 kW totaktsmotor som gir effektive kuttresultater i bevist AL-KO-kvalitet. Har en skjærebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

AL-KO BC 223 B er en bensindrevet ryddesag som overbeviser med effektive kutteresultater i bevist AL-KO-kvalitet. Uten kabel- og batteriladetid fungerer nybegynnermodellen blant bensindrevne ryddesager med en kappebredde på 41 cm (ledning) eller 25 cm (kniv) i større hager, på enger og i svingete deler av tomten din. Arbeid med denne ryddesagen der gressklipperen ikke er nok. Den lave vekten, det justerbare sykkelgrepet (B-grepet) og den komfortable tippeautomatikken (når du stiller inn tråden) gir alltid optimal trådlengde og garanterer en sikker og enkel håndtering av ryddesagen. Arbeid komfortabelt og ergonomisk takket være et slynge med hoftebeskyttelse.

Med en lettstartet 0,7 kW totaktsmotor av den nyeste generasjonen har du med denne ryddesagen en kraftig hjelper som selv du som er nybegynner og hobbygartner kan bruke enkelt og trygt. På denne måten håndterer den kraftig alle typer land - store gressområder, høyt gress, hekker eller slu. Optimal fleksibilitet takket være et utskiftbart skjærehode: Det milde trådhodet med 41 cm skjærebredde kan byttes ut med den medfølgende 25 cm metallkniven på et øyeblikk. Ryddesagens lave vekt (5,9 kg), samt den enkle håndteringen med ergonomisk sykkelgrep garanterer effektivt arbeid og raske kuttresultater på åpne overflater, samt på gjerder og vegger. Lett, robust aluminiumsaksel. Med automatisk tipping kan du enkelt stille den optimale ledningslengden for gressklipperen ved å bare trykke på trimmerhodet på bakken (unntatt når du bruker kniven).

Til tross for bensinmotoren kan BC 223 B med sin ergonomiske design, optimal vektfordeling og de komfortable håndtakene også enkelt håndteres av hobbygartnere og nybegynnere.
  • Veldig lett, praktisk motordrevet ryddesag for uavhengig arbeid
  • Enkel start totaktsmotor med trekkstart
  • Sikker, nøyaktig styring takket være justerbart sykkelstyr og slynge med hoftebeskyttelse
  • Trådpuls og robust knivblad inkludert
  • Lang levetid takket være dobbeltbærende veivaksel

Leveringsomfang

  • 1 stk Blad, 3-tannet
Tekniske data: 
Motortype2-takts, bensin
Motorkraft (hk)1,0
Motorkraft (kW)0,7
Sylindervolum22,5 ccm
Hastighet / min9500
Målt lydtrykk, LpA102 dB(A)
K-verdi2,25 m/s²
Målt lydeffekt, LwA110 dB(A)
Garantert lydeffekt, LwA112 dB(A)
Usikkerhetsfaktor, KpA2,0 dB(A)
Ekstra trådrulleNei
GrunningJa
Skjærebredde, tråd41 cm
Skjærebredde, kniv25 cm
Elektrisk startNei
Bensintankvolym0,55 l
Vribrationsvärde, ahw7,5 m/s²
Axeldiameter26 mm
BruttoVekt6,2 kg
NettoVekt5,5 kg

Spesifikasjoner

EAN 4003718059533

Anmeldelser

Anbefalt