Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena smart SILENO cityArt.nr: 3126377

Gardena
Robotgressklipper
for 500 m²
Beskrivelse
Art.nr: 3126377
En smart robotgressklipper for hager på opptil 500 m². Takket være GARDENA smartsystem er robotgressklipperen tilkoblet og med smart EasyApp Control kan du holde øye med hagen via telefonen, uansett hvor du er.
Prisjakt
13 103 kr
inkl. MVA

Estimert 9-16 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126377
En smart robotgressklipper for hager på opptil 500 m². Takket være GARDENA smartsystem er robotgressklipperen tilkoblet og med smart EasyApp Control kan du holde øye med hagen via telefonen, uansett hvor du er.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA smart SILENO city 500 m² Set er en smart robotgressklipper for hager på opptil 500 m². Takket være GARDENA smartsystem er robotgressklipperen tilkoblet og med smart EasyApp Control kan du holde øye med hagen via telefonen, uansett hvor du er. Opplev neste nivå av smart plenpleie og en helt ny måte å kontrollere robotgressklipperen på. Med LONA, en AI-basert kartteknologi med stedssporing som lærer, kartlegger og tilpasser robotgressklipperen til individuelle hager. Med GARDENA smart system App får du oversikt over hagen din og kan ta vare på den uansett hvor du er. Du kan endre plenpleieinnstillingene og justere klippeplanen.

Zone Management-funksjonen gir fleksibilitet ved at enkelte soner i hagen kan klippes til forskjellige tider og med ulik frekvens. Områdebeskyttelsesfunksjonen lar deg stille inn soner du ikke vil at roboten skal klippe, for eksempel en eng. I tillegg betyr appen at du alltid kan holde øye med roboten. Som en del av GARDENA smart-appen vil LONA kontinuerlig utvikle og fortsette å tilby spennende og nyttige funksjoner. Denne effektive hjelperen i hagen er veldig stillegående og gir spesielt lave støynivåer på kun 57 db(A). På denne måten kan du nyte og ta det med ro mens roboten jobber i hagen.
CorridorCut-funksjonen veileder roboten når den skjærer i spesielt trange passasjer og trange hjørner. Den navigerer enkelt i passasjer med en bredde på kun 60 cm mellom begrensningsledningene, overflater som vanligvis må kuttes manuelt. CorridorCut hjelper også roboten med å navigere ut av passasjer som har en blindvei.

GARDENA smart-appen har en planleggingsassistent som hjelper deg å ta vare på hagen. I kombinasjon med SensorControl-funksjonen kan roboten selv bestemme hvor ofte plenen må klippes. Den vil klippe med den optimale frekvensen basert på gressvekst - denne effektive roboten klipper kun når det er nødvendig. Den innovative punktskjæringsfunksjonen, spiralskjæring, hjelper roboten din til å kutte spesielt tøffe områder. Når jobben er gjort, går den smarte SILENO city automatisk tilbake til ladestasjonen.

Den tøffe robotgressklipperen er designet for alle årstider, all slags vær og terreng. Hvis det er frost, vil robotgressklipperen automatisk sette programmet på pause til bakken tiner. Roboten kan også klippe i bratte bakker og takler bakker på opptil 35 prosent. smart SILENO city inneholder mange funksjoner, du kan oppdage dem via GARDENA smart-appen. EasyConfig guider deg gjennom installasjonen og med Auto Schedule kan du stole på at smart SILENO city vet når og hvordan plenen din trenger klipping og med SmartHome kan du kontrollere din smarte SILENO city med stemmestyring via Alexa. En annen funksjon er plantebiblioteket som lar deg oppdage alt du vil vite om verdens planter.

*For å bruke GARDENA smart system-appen og alle funksjonene GARDENA smartsystemproduktet kan tilby, må du registrere en konto hos GARDENA eller Husqvarna Group.
  • Intelligent LONA-teknologi
  • Kan kobles fullstendig til GARDENA smartsystem. Du kan ta vare på hagen din uansett hvor du er. Online registrering via GARDENA smart-appen er nødvendig
  • Lavt støynivå (57dBA) som er det beste i sin klasse og ikke forstyrrer deg i det hele tatt
  • Gressklipperen er en ekspertnavigator som takler de smaleste plassene og de trangeste hjørnene med pålitelig presisjon
  • Gir slitesterk hjelp i hagen og fungerer i all slags vær, regn eller sol
  • Klipper alle former for plener, fra enkle til komplekse, inkludert skråninger på opptil 35 prosent
  • Den smarte frostsensoren registrerer temperaturer nær frysepunktet og hopper over klipping for å beskytte plenen
  • Enkel rengjøring

Leveringsomfang

  • 1 stykk Ladestasjon
  • 1 stykk Slyngekabel 150 m
  • 1 stykk Lavspenningskabel 5 m
  • 200 stykker Maljer
Tekniske data​ 
KlippesystemKnivskive med 3 kniver
Klippehøyde, Min-Maks20-50 mm
Skjærebredde16 cm
Dobbel skjæreretningJa
Arbeidskapasitet500 m² ±20%
LadesystemAutomatisk
Maksimal helning innenfor arbeidsområdet35%
Maksimal helling ved grenseslyngen10%
BatteritypeLi-Ion
Typisk ladetid60 min
Normal klippetid på én lading65 min
Gjennomsnittlig energiforbruk ved maksimal bruk4 kWh
App-styrtGARDENA smart system App (online registrering kreves, se beskrivelse)
InformasjonspanelMonoChrome grafisk display 2.1"
TimerJa
HåndtakstypeIntegrert
ProgramvareoppdateringUSB
IP-klassifiseringIPX5
Oppfattet støynivå 57 dB(A)
AlarmNei
PIN-kodeJa
LøftesensorJa
TiltesensorJa
Mål (LxBxH)55x38x23 cm
Vekt7,3 kg

Spesifikasjoner

Gressoppsamler Nei

EAN 4078500060547

Anbefalt