Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena SILENO lifeArt.nr: 3126374

Gardena
Robotgressklipper
for 1500 m²
Beskrivelse
Art.nr: 3126374
En kraftfull robotgressklipper for hager på opptil 1500 m². Stillegående, allsidig og intelligent utformet, SILENO life er perfekt for mellomstore plener og kombinerer høy ytelse med presisjon og komfortabel klipping.
Prisjakt
17 221 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126374
En kraftfull robotgressklipper for hager på opptil 1500 m². Stillegående, allsidig og intelligent utformet, SILENO life er perfekt for mellomstore plener og kombinerer høy ytelse med presisjon og komfortabel klipping.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA SILENO life er en kraftfull robotgressklipper for hager på opptil 1500 m². Stillegående, allsidig og intelligent utformet, SILENO life er perfekt for mellomstore plener og kombinerer høy ytelse med presisjon og komfortabel klipping. Skriv inn størrelsen på plenen, valgte klippedager og klippestarttid i GARDENA Bluetooth-appen. GARDENA Bluetooth-appen guider deg intuitivt gjennom installasjonen trinn for trinn. Robotgressklipperen din setter opp en tidsplan og er klar til å gå med en gang uten noe oppstyr.

Det er enkelt og praktisk å styre SILENO life med Bluetooth fra opptil 10 m unna. Robotgressklipperen beregner optimal klippetid og GARDENA Bluetooth-appen har en planleggingsassistent som hjelper deg å ta vare på hagen på best mulig måte. Denne robotgressklipperen er spesielt stillegående med et støynivå på kun 57db(A) takket være en ekstra stillegående motor. Du og naboene dine kan nyte fred og ro i hagen, selv når roboten jobber. CorridorCut-funksjonen leder robotgressklipperen gjennom trange passasjer ned til bare 20 centimeter i bredden mellom guidekablene og til og med forbi trange hjørner. CorridorCut hjelper også robotgressklipperen med å navigere ut av blindveier.

Med SensorControl kan roboten selv beregne hvor ofte den trenger å klippe plenen basert på gressets vekst. Din smarte hagehjelper klipper gresset nøyaktig så ofte som nødvendig. Roboten fungerer også i ulendt terreng og i alle værforhold, regn eller solskinn. Hvis det er frost, vil den smarte robotgressklipperen automatisk sette programmet på pause til bakken tiner. Begrensningskablene avgrenser overflaten som roboten skal kutte. Guidekabelen hjelper robotgressklipperen til å navigere pålitelig og helautomatisk. Robotgressklipperen din kan enkelt navigere i smale passasjer og bakker på opptil 35 prosent. Når jobben er gjort, går robotgressklipperen tilbake til ladestasjonen. Den klipper helt automatisk, og gir deg tid til å fokusere på andre ting du liker å gjøre i hagen. SILENO life rengjøres enkelt med hageslange.

*For å bruke GARDENA Bluetooth-appen og funksjonene til GARDENA Bluetooth-hageverktøyene, må du registrere deg online og opprette en brukerkonto hos GARDENA eller Husqvarna Group.
  • Bluetooth-tilkobling
  • Lavt lydnivå (57 dBA) som ikke forstyrrer deg
  • Gressklipperen er en ekspertnavigator som takler de smaleste plassene og de trangeste hjørnene med pålitelig presisjon
  • Fungerer i all slags vær, regn eller sol
  • gressklipperen klipper alle former for plener, fra enkle til komplekse, inkludert skråninger på opptil 35 prosent
  • Perfekt for mellomstore og komplekse plener
  • Den smarte frostsensoren registrerer temperaturer nær frysepunktet og hopper over klippingen for å beskytte plenen
  • Enkel rengjøring
  • Begrensningskabel bestemmer klippeområdet på en fleksibel, men samtidig pålitelig måte og sørger for at robotgressklipperen kun klipper de angitte områdene
  • Punktklippefunksjonen, som er en type spiralklipping, gjør SILENO-livet ideelt for områder som ellers er vanskelig å nå, for eksempel under trampoliner og hagemøbler

Leveringsomfang

  • 1 stykk Ladestasjon
  • 1 stykk Slyngekabel 250 m
  • 1 stykk Lavspenningskabel 5 m
  • 300 stykker Maljer
Tekniske data​ 
SkjæresystemKnivskive med 3 kniver
Klippehøyde, Min-Maks20-50 mm
Skjærebredde22 cm
Dobbel skjæreretningJa
Arbeidskapasitet1500 m² ±20%
LadesystemAutomatisk
Maksimal helning innenfor arbeidsområdet35%
Maksimal helling ved grenseslyngen10%
BatteritypeLi-Ion
Typisk ladetid60 min
Normal klippetid på én lading65 min
Gjennomsnittlig energiforbruk ved maksimal bruk7 kWh
App-kontrollertGARDENA Bluetooth App
InformasjonspanelMonoChrome grafisk skjerm 2 ,1"
TimerJa
HåndtakstypeIntegrert
ProgramvareoppdateringUSB
IP-klassifiseringIPX5
Oppfattet lydnivå57 dB(A)
AlarmJa
PIN-kodeJa
LøftesensorJa
HelningssensorJa
Mål (LxBxH)58x39x23 cm
Vekt8,3 kg

Spesifikasjoner

Gressoppsamler Nei

EAN 4078500060639

Anbefalt