Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 37/36V P4AArt.nr: 3126361

Gardena
Gressklipper
uten batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126361
GARDENA PowerMax 37/36V P4A er en kraftfull og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Denne premiummodellen imponerer med stor kraft, komfortabel betjening og høy effektivitet.
Prisjakt
3 921 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
3 528 kr -10%
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126361
GARDENA PowerMax 37/36V P4A er en kraftfull og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Denne premiummodellen imponerer med stor kraft, komfortabel betjening og høy effektivitet.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 37/36V P4A er en kraftfull og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Denne premiummodellen imponerer med stor kraft, komfortabel betjening og høy effektivitet. Gressklipperen er kompatibel med alle batterier i POWER FOR ALLIANCE. Avhengig av batteritypen som brukes, er brukstiden tilstrekkelig for klipping av plener opp til 500 m². Det dobbeltherdede DuraEdge-bladet med presisjonssliping og en bredde på 37 cm klipper plenen din jevnt og perfekt. En integrert indikator viser når det er på tide å tømme den 45 liter store tekstilgressoppsamlingsboksen.

Takket være den optimale, guidede luftsirkulasjonen og den ideelle plasseringen av gressoppsamlingsboksen samles klippet effektivt opp slik at boksen kan fylles til randen. Dette sparer tid ved å redusere antall ganger du må tømme gresskassen. Den kraftige og børsteløse motoren til PowerMax 37/36V vil ikke skuffe deg, selv etter lengre bruksøkter. Den opprettholder sin høye effektivitet og har lang levetid. Ved bruk av gressklipperen sikrer ErgoTex-Plus-håndtaket et ergonomisk fast grep uansett hvordan du legger hendene på håndtaket. Dette gjør klipping med batterigressklipperen svært komfortabel, selv over lengre perioder.

Juster enkelt gressklipperen til din høyde med det teleskopiske håndtaket for enda mer komfort. På håndtaket vil du også oppdage LED-displayet, som lar deg umiddelbart se ladenivået til batteriet. Her kan du også aktivere Eco Mode ved å trykke på en knapp. Økomodus sparer strøm og forlenger brukstiden til POWER OF ALL-batteriet. Før du klipper plenen, kan du enkelt stille inn klippehøyden mellom 35 og 65 mm med kun én hånd ved hjelp av QuickFit-Plus-knappen plassert sentralt på klipperen. Alle områder som skal klippes – selv vanskelig tilgjengelige områder langs vegger og kanter – dekkes ved hjelp av plenkammene på siden av klipperen, noe som gir et feilfritt klipperesultat. Etter å ha klippet plenen, bruk håndtakets praktiske foldefunksjon for plassbesparende oppbevaring av den batteridrevne gressklipperen. Batterigressklipper PowerMax 37/36V P4A, leveres uten lader og uten de to POWER FOR ALL batteriene som trengs for bruk. Du kan bruke alle POWER FOR ALL ALLIANCE-batterier. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene blant ledende produsenter, der batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. For best ytelse anbefales batterier med en kapasitet på minst 4,0 Ah. GARDENA tilbyr 3 års produsentgaranti etter en enkel online registrering.
  • Fleksibel, pålitelig og med kraftfull batteriteknologi
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Enkelt arbeid takket være god ergonomi
  • Sentral justering av klippehøyde
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • LED-indikator og Eco-modus
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de ledende produsentenes største grenseoverskridende batteriallianser, der batterier kan brukes i mange enheter
Tekniske data​ 
Klippebredde37 cm
Samlervolum45 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn4
KlippehøydejusteringSentralt
Lydeffektnivå, garantert LWA i dB(A)93 dB (A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)80 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Nei

Klippehøyde 65

Klippebredd 370 mm

EAN 4078500062008

Anbefalt