Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 37/36V P4AArt.nr: 3126360

Gardena
Gressklipper
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126360
GARDENA PowerMax 37/36V P4A Komplett sett er en kraftig og praktisk batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. PowerMax 37/36V P4A gir plenen førsteklasses pleie.
Prisjakt
5 799 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3126360
GARDENA PowerMax 37/36V P4A Komplett sett er en kraftig og praktisk batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. PowerMax 37/36V P4A gir plenen førsteklasses pleie.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 37/36V P4A Komplett sett er en kraftig og praktisk batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. PowerMax 37/36V P4A gir plenen førsteklasses pleie. Gressklipperen er ekstremt kraftfull, behagelig å bruke og egnet for mellomstore og store områder opptil 350 m². Takket være det dobbeltherdede DuraEdge-bladet med presisjonssliping og 37 cm bredde klippes plenen din perfekt med et jevnt klipperesultat. Hvert gresstrå som klippes samles i den 45 liter store gressoppsamlingsboksen i tekstil.

Takket være den guidede luftsirkulasjonen og den optimale plasseringen av gresskassen samles gressklippet effektivt opp, slik at boksen blir helt fylt. Dette reduserer tømmefrekvensen og sparer tid. Du vet alltid når det er på tide å tømme boksen takket være en integrert indikator. Motoren til PowerMax 37/36V er børsteløs og vil imponere med sin enestående ytelse. Selv etter mange bruksområder beholder motoren sin høye effektivitet, slik at du og PowerMax 37/36V forblir et sterkt team i lang tid. Bruken av gressklipperen er ergonomisk takket være ErgoTec-Plus-håndtaket, uavhengig av hvordan du legger hendene på håndtaket. Dette gjør det enkelt å klippe med batterigressklipperen, selv over lengre perioder. I tillegg kan du ved hjelp av teleskophåndtaket tilpasse gressklipperen til din høyde slik at du alltid har en komfortabel arbeidsstilling når du klipper.

Håndtaket har innebygget LED-display som er en veldig nyttig funksjon da du alltid kan se batteriladenivået. På håndtaket kan du også aktivere Eco Mode ved å trykke på en knapp. Dette moduset sparerstrøm og forlenger brukstiden til POWER FOR ALL-batteriet. Ved å bruke den lett tilgjengelige QuickFit-Plus-knappen plassert sentralt på klipperen, kan du intuitivt stille inn klipperens klippehøyde mellom 35 og 65 mm med kun én hånd før start. Takket være sidekammene kan du til og med klippe gresstrå på vanskelig tilgjengelige steder som langs vegger og kanter. Etter klipping, bruk håndtakets praktiske foldefunksjon for plassbesparende oppbevaring av batterigressklipperen. GARDENA batterigressklipper PowerMax 37/36V P4A leveres som komplett sett med hurtiglader og to kraftige 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL batterier. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene blant ledende produsenter, der batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. GARDENA gir 3 års produsentgaranti på kvalitetsproduktet etter en enkel online registrering.
  • Fleksibel, pålitelig og med kraftig batteriteknologi
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Enkelt arbeid takket være god ergonomi
  • Sentral justering av klippehøyde
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • LED-indikator og Eco-modus
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de ledende produsentenes største grenseoverskridende batteriallianser, der batterier kan brukes i mange enheter

Leveringsomfang

  • 2 stykk 4,0 Ah-batterier
  • 1 stykk hurtiglader
Tekniske data​ 
Klippebredde37 cm
Samlervolum45 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn4
KlippehøydejusteringSentralt
Overflatekapasitet350 m²
Vekt med batteri15,1 kg
Lyd effektnivå, garantert LWA i dB(A)93 dB(A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)80 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Ja

Klippehøyde 65

Klippeareal 350 m²

Klippebredd 370 mm

EAN 4078500061995

Anbefalt