Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 32/18V P4AArt.nr: 3126364

Gardena
Gressklipper
uten batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126364
GARDENA PowerMax 32/18V P4A er en kraftfull og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Allroundløsningen er utstyrt med et dobbeltherdet DuraEdge-blad med presisjonssliping og 32 cm bredde, som sikrer et vakkert, jevnt resultat.
Prisjakt
2 706 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
2 587 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126364
GARDENA PowerMax 32/18V P4A er en kraftfull og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Allroundløsningen er utstyrt med et dobbeltherdet DuraEdge-blad med presisjonssliping og 32 cm bredde, som sikrer et vakkert, jevnt resultat.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 32/18V P4A er en kraftfull og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Allroundløsningen er utstyrt med et dobbeltherdet DuraEdge-blad med presisjonssliping og 32 cm bredde, som sikrer et vakkert, jevnt resultat. Gressklipperen er kompatibel med alle POWER FOR ALL ALLIANCE-batterier. Avhengig av typen batteri som brukes, er brukstiden tilstrekkelig for mellomstore plener opp til 300 m². Mens du klipper, samler du praktisk talt hvert gresstrå takket være den guidede luftsirkulasjonen og den optimalt plasserte 30 liters gressoppsamlingsboksen. Du kan se hvor full gressklipperen er til enhver tid takket være den praktiske integrerte indikatoren. Fordi oppsamlingsboksen kan fylles til randen, trenger du ikke stoppe og tømme den så ofte. Dette reduserer tiden brukt på plenvedlikehold. Motoren i PowerMax 32/18V er kraftig og børsteløs. Selv om den har blitt brukt ofte og i lange økter, opprettholder den sin effektivitet. Gressklipperens lette vekt og ErgoTec-håndtak gjør den komfortabel og enkel å bruke, selv over lengre perioder. Du kan justere håndtaket i opptil tre høyder for å gi den beste arbeidsstillingen.

Med det integrerte LED-displayet vet du alltid ladenivået til batteriet. Den valgfrie EcoMode kan aktiveres via en knapp på håndtaket. Dette sparer strøm og forlenger driftstiden til POWER FOR ALL-batteriet. Takket være den sentralt plasserte QuickFit-Plus-knappen, som kan betjenes med kun én hånd, kan du enkelt stille inn klippehøyden mellom 35 og 65 mm før du klipper plenen. Du kan til og med nå vanskelig tilgjengelige områder langs vegger og kanter med sidekammene. Etter å ha klippet plenen, brett opp håndtaket for plassbesparende oppbevaring. Batterigressklipper PowerMax 32/18V P4A leveres uten lader og uten POWER FOR ALL batteri. Du kan bruke hvilket som helst batterisystem fra POWER FOR ALL ALLIANCE. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene blant landets produsenter, der batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. GARDENA tilbyr en 3-års produsentgaranti for dette kvalitetsproduktet etter en enkel online registrering.
  • Fleksibel, pålitelig og med kraftig batteriteknologi
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Komfortabel håndtering, enkelt arbeid
  • Sentral klippehøydejustering
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • LED-indikator og Eco-modus
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de ledende produsentenes største grenseoverskridende batteriallianser, der batterier kan brukes i mange enheter
Tekniske data​ 
Klippebredde32 cm
Samlervolum30 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn4
KlippehøydejusteringSentralt
Lydeffektnivå, garantert LWA i dB(A)90 dB (A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)77 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Nei

Klippehøyde 65

Klippebredd 320 mm

EAN 4078500061988

Anbefalt