Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 32/18V P4AArt.nr: 3126363

Gardena
Gressklipper
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126363
GARDENA PowerMax 32/18V P4A komplett sett er en kraftig og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Gressklipperen har kraftig ytelse og er ideell for plener opp til 200 m².
Prisjakt
3 619 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126363
GARDENA PowerMax 32/18V P4A komplett sett er en kraftig og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Gressklipperen har kraftig ytelse og er ideell for plener opp til 200 m².

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 32/18V P4A komplett sett er en kraftig og allsidig batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Gressklipperen har kraftig ytelse og er ideell for plener opp til 200 m². Takket være det dobbeltherdede DuraEdge-bladet med presisjonssliping og 32 cm bredde, blir plenen din perfekt klippet med et jevnt resultat. Takket være den guidede luftsirkulasjonen og den optimale plasseringen av 30 liters gressoppsamlingsboksen samler du enkelt opp avklippet til boksen er helt full. Dette reduserer antall ganger du må tømme gresskassen, og sparer tid.

Takket være den integrerte indikatoren som viser hvor full beholderen er, vet du når den må tømmes. PowerMax 32/18V har en kraftig og børsteløs motor. Kraften er også tilstrekkelig for lengre bruk og den opprettholder sin høye effektivitet i lang tid. ErgoTec-håndtaket lar deg bruke klipperen ergonomisk og komfortabelt. Dette gjør klipping med batterigressklipperen komfortabel og enkel, selv over lengre perioder, spesielt med tanke på den lave vekten. For enda mer komfort kan du justere håndtaket slik at det passer til din høyde. Du kan når du vil se hvor mye strøm som er igjen på LED-ladeindikatoren integrert i håndtaket. Med et trykk på en knapp kan du også aktivere Eco Mode på håndtaket. Eco Mode sparer strøm og forlenger brukstiden til POWER FOR ALL-batteriet. Enten du trenger å klippe høyere eller virkelig kort gress: ved hjelp av den lett tilgjengelige QuickFit-Plus-knappen kan du intuitivt stille inn klippehøyden på klipperen mellom 35 og 65 mm direkte på produktet med kun én hånd før starter den.

Takket være gresskammene kan du til og med trimme på vanskelig tilgjengelige steder langs vegger og kanter, noe som gir feilfrie klipperesultater. Etter å ha klippet plenen kan du folde sammen håndtaket slik at du kan oppbevare batterigressklipperen på en praktisk og plassbesparende måte. GARDENA batterigressklipper PowerMax 32/18V P4A leveres som komplett sett med lader og kraftig 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene mellom ledende produsenter, der batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. GARDENA tilbyr 3 års produsentgaranti etter en enkel online registrering.
  • Fleksibel, pålitelig og med kraftig batteriteknologi
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Komfortabel håndtering, enkelt arbeid
  • Sentral klippehøydejustering
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • LED-indikator og Eco-modus
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de ledende produsentenes største grenseoverskridende batteriallianser, der batterier kan brukes i mange enheter

Leveringsomfang

  • 1 stykk 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-batteri
  • 1 stykk lader
Tekniske data​ 
Klippebredde32 cm
Oppsamlervolum30 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn4
KlippehøydejusteringSentralt
Overflatekapasitet200 m²
Vekt med batteri10,2 kg
Lyd effektnivå, garantert LWA i dB(A)90 dB(A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)77 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Ja

Klippehøyde 65

Klippeareal 200 m²

Klippebredd 320 mm

EAN 4078500061971

Anbefalt