Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 30/18V P4AArt.nr: 3126366

Gardena
Gressklipper
uten batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126366
En smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater.
Prisjakt
2 214 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
2 163 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126366
En smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 30/18V P4A er en smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Med dens hjelp kan du oppnå perfekte resultater på mindre plener. Gressklipperen er kompatibel med alle POWER FOR ALLIANCE-batterier. Avhengig av batteritypen som brukes, er batteriet tilstrekkelig til å klippe plener opp til 225 m². Den kompakte designen har flere fordeler.

Takket være den lave vekten på kun 8 kg kan du enkelt bære og flytte gressklipperen korte avstander uten problemer. PowerMax 30/18V er spesielt lett å manøvrere, noe som gjør det lettere for deg å nå vanskelig tilgjengelige områder. Det dobbeltherdede, presisjonsslipte DuraEdge-bladet er 30 cm bredt og sørger for et fint, jevnt snitt. Hvert gresstrå du klipper samles i den ideelt plasserte 25 liters oppsamleren. Oppsamleren fylles optimalt fra forkant til bakkant. Å kunne fylle den til maks er en velkommen tidsbesparelse, da det reduserer tømmefrekvensen. PowerMax 30/18V har en kraftig kullbørsteløs motor. Siden den fungerer veldig effektivt, vil den gi toppresultater av gressklipperen i lang tid.

Enten du bruker batterigressklipperen med én eller to hender, er klippingen enkel og uanstrengt takket være det ergonomiske håndtaket. Høyden på håndtaket kan justeres i opptil tre trinn, slik at du kan tilpasse det til din høyde og ha en behagelig holdning når du klipper. Før du begynner å klippe, kan du justere klippehøyden individuelt i tre posisjoner med den roterbare klippehøydejusteringen. Glatte overflater langs vegger og kanter klippes perfekt takket være gresskammene på sidene av klipperen. Etter å ha klippet plenen, bruk håndtakets praktiske foldefunksjon for plassbesparende oppbevaring av batterigressklipperen. Batterigressklipper PowerMax 30/18V P4A leveres uten lader og POWER FOR ALL batteri. Du kan bruke hvilket som helst batterisystem fra POWER FOR ALL ALLIANCE. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene blant ledende produsenter, hvis batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. For best ytelse anbefales batterier med en kapasitet på minst 4,0 Ah. GARDENA gir 3 års produsentgaranti etter en enkel online registrering.
  • Perfekt for mindre gressarealer
  • Lett, smidig og fleksibel
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • Klippehøyde justerbar i 3 trinn
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er et av de ledende produsentenes største grenseoverskridende batterier allianser, hvis batterier kan brukes i mange enheter
Tekniske data​ 
Klippebredde30 cm
Samlervolum25 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn3
KlippehøydejusteringManuell
Lydeffektnivå, garantert LWA i dB(A)89 dB (A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)73 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Nei

Klippehøyde 65

Klippebredd 300 mm

EAN 4078500061964

Anbefalt