Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PipelineArt.nr: 3124149

Gardena
Startpakke
med oscillerende vannspreder
Beskrivelse
Art.nr: 3124149
GARDENA Pipeline Starter Kit med oscillerende vannspreder er et perfekt hagevanningssystem for de som er lei av å rulle og dra vannslanger inn og ut av hagen. Dette startsettet inneholder 10 av de viktigste delene for å installere det underjordiske vanningssystemet, så det er enkelt å komme i gang.
Prisjakt
1 511 kr
inkl. MVA
1 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3124149
GARDENA Pipeline Starter Kit med oscillerende vannspreder er et perfekt hagevanningssystem for de som er lei av å rulle og dra vannslanger inn og ut av hagen. Dette startsettet inneholder 10 av de viktigste delene for å installere det underjordiske vanningssystemet, så det er enkelt å komme i gang.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA Pipeline Starter Kit med oscillerende vannspreder er et perfekt hagevanningssystem for de som er lei av å rulle og dra vannslanger inn og ut av hagen. Dette startsettet inneholder 10 av de viktigste delene for å installere det underjordiske vanningssystemet, så det er enkelt å komme i gang. Koblingspunktet danner utgangspunktet for hele vanningsanlegget ved å være bindeleddet mellom kranen og rørene i bakken. Røret kan forgrenes ved hjelp av den medfølgende T-koblingen. De to vannstasjonene fungerer som praktiske kraner hvor du ikke bare kan koble til en slange, men også bruke en oscillerende vannspreder. Tilgang til vann vil være like enkelt som å skru på kranen i husholdningen. Tilkoblingen etableres så snart du kobler en slange eller vanndispenseren til vannstasjonen. Når du kobler fra, stenger den integrerte stoppventilen umiddelbart for vanntilførselen. Avløpsventilen forhindrer frostskader i vanningsanlegget når det monteres på det laveste punktet i systemet.

I motsetning til GARDENAs andre Pipeline-startsett, inkluderer dette settet også en oscillerende vannspreder, noe som gjør settet klart og ideelt for hagevanning i alle hagetyper. Vannsprederen er justerbar og fleksibel, den gir jevn og presis vanning over områder fra 9 m² til 216 m². Det store området i området er mulig fordi sprinkleren har innebygde kontrollknotter som lar deg stille inn både rekkevidden og også sprinklerbredden etter behov - rekkevidden fra 3 til 18 meter og sprinklerbredden mellom 3 og 12 meter, og da kan sprinklerhodet også roteres 360° manuelt. Dette gjør sprinkleranlegget perfekt for de fleste hagestørrelser - og den jevne vanningen forhindrer også sporadiske sølepytter i å utvikle seg rundt hagen din. Tilkoblingspunktet og vannstasjonene er utstyrt med hver sin smuss sil og vanndispenseren er utstyrt med et filter som kan tas ut for enkel rengjøring under rennende vann. Takket være bruken av materialer av høy kvalitet er alle komponenter svært holdbare og UV-bestandige. Startsettet kan utvides i det uendelige med GARDENA Pipeline-komponenter.
  • Enkel installasjon
  • Fleksibel vanning som kan rotere 360° grader
  • Enkel rengjøring av smuss og kalk
  • Materialer av høy kvalitet og frostbestandig

Leveringsomfang

  • 1 stykk Profi Maxi-Flow System koblingssett
  • 1 stykk koblingspunkt
  • 2 stykk vannstasjoner
  • 1 stykk T-kobling 25 mm
  • 3 stykk koblinger 25 mm x 3/4" innvendig gjenger
  • 1 stykk T-kobling 25 mm x 3 /4" innvendig gjenge
  • 1 stykk avløpsventil
  • 1 stykk oscillerende vannspreder
Tekniske data​ 
Gjenge3/4" innvendig gjenge

Spesifikasjoner

EAN 4078500058322

Anbefalt