Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena Liano XtremeArt.nr: 3126549

Gardena
Slange
20 m, 13 mm
Beskrivelse
Art.nr: 3126549
Bruk tekstilslange Liano™ Xtreme 20 m sett fra GARDENA for langvarig og utfordrende vanning. Med en total lengde på 20 m er tekstilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") ideell for mellomstore hager.
Prisjakt
864 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
4 stk på lager | Sendes tirsdag 21. mai
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126549
Bruk tekstilslange Liano™ Xtreme 20 m sett fra GARDENA for langvarig og utfordrende vanning. Med en total lengde på 20 m er tekstilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") ideell for mellomstore hager.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bruk tekstilslange Liano™ Xtreme 20 m sett fra GARDENA for langvarig og utfordrende vanning. Med en total lengde på 20 m er tekstilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") ideell for mellomstore hager. De originale GARDENA System-delene;Liano™ slangekobling og Liano™ stoppkopling er allerede pre- montert på Liano™ Xtreme. I tillegg inneholder settet to krantilkoblinger og et rensemunnstykke.

Ettersom en fleksibel skjøt er integrert i en av de to krantilkoblingene, har du mulighet til å koble tekstilslangen til tre forskjellige kranstørrelser. Liano™ Xtreme får sin enestående ytelse, fleksibilitet og høye motstand mot ytre påvirkninger fra det svært fleksible PVC-innerrøret og det innovative ytterrøret laget av ekstremt slitesterk tekstil. Dette gjør den slitesterk og klar for krevende utfordringer i hagen din. Den mestrer tøft terreng, brostein, rosetorn eller å bli dratt langs husveggen uten å knekke seg eller sette seg fast på hindringer. Du kan bruke Liano™ Xtreme komfortabelt i lang tid takket være den behagelige, sklisikre overflaten og den lave vekten. Den smussavvisende tekstilslangen er opptil 50 % lettere enn tradisjonelle PVC-slanger. Etter vanning kan du oppbevare fleksibel Liano™ Xtreme på en plassbesparende måte, for eksempel på en hylle eller i et skur. Den tilpasser seg tilgjengelig lagringsplass. Slangen har et sprengtrykk på 35 bar. Takket være UV- og frostbestandigheten kan den stå i hagen hele året. Tekstilslangen som er fri for skadelige stoffer som ftalater (<0,1%), kadmium, bly og barium (<0,1%). Etter registrering på gardena.com/registration innen 3 måneder etter kjøp, tilbyr GARDENA 30 års produsentgaranti på høykvalitets Textile Hose Liano™ Xtreme.

Leveringsomfang

  • Original GARDENA System deler
  • 1 stykk sprøytedyse
  • 1 stykk krankobling
Tekniske data​ 
Spengtrykk35 bar
Slangelengde20 m
Slangediamter13 mm

Spesifikasjoner

Slangediameter 13 mm

Slangelengde 20 m

EAN 4066407501867

Anbefalt