Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Victor VlinkArt.nr: 3132809

Victor
Rottefelle
skybasert, elektrisk
Beskrivelse
Art.nr: 3132809
Victor VLink er det ultimate skadedyrbekjempelsessystemet for deg som krever mer av rotte- og musefellene. Med Vlinks gateway kan du koble et uendelig antall feller til det skybaserte systemet og få total kontroll over skadedyr på eiendommen din.
Prisjakt
5 379 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Velg modell
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 29. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3132809
Victor VLink er det ultimate skadedyrbekjempelsessystemet for deg som krever mer av rotte- og musefellene. Med Vlinks gateway kan du koble et uendelig antall feller til det skybaserte systemet og få total kontroll over skadedyr på eiendommen din.

Produktinformasjon

Egenskaper

Victor VLink er det ultimate skadedyrbekjempelsessystemet for deg som krever mer av rotte- og musefellene. Med Vlinks gateway kan du koble et uendelig antall feller til det skybaserte systemet og få total kontroll over skadedyr på eiendommen din. Vlink fungerer både som et forebyggende tiltak med overvåking og aktiv bekjempelse av eksisterende problemer. Gjennom systemets kartlegging kan du identifisere kilden til problemet og handle forebyggende for å spare ressurser. VLink lagrer all data på mobilen så vel som på nettet – hele døgnet. Kartleggingen gir deg en klar oversikt, viser aktiviteten til skadedyrene og hvor det er mest fangst. Dette lar deg handle raskt og flytte feller for å maksimere nytten.

VLinks rottefelle er IP67-klassifisert og har et slitesterkt, vanntett skall som tåler alle innendørs og utendørs miljøer. De tre elektrifiserte kontaktpunktene inne i fellen har 100 % bekreftet dødelighet og designet kan drepe to mus samtidig. I tillegg til fellene trenger du VLink-gatewayen for å kunne bruke systemet.

Gatewayen dekker opptil 15 000 m² (avhengig av vegger og veggkonstruksjoner), noe som gjør VLink perfekt egnet for for eksempel offentlige bygg, butikklokaler, hoteller, industrieiendommer, skoler, sykehus eller kanskje i næringsmiddelindustrien hvor det er ekstra strenge krav til hygiene. Kun ett strømuttak er nødvendig.

Hvordan gjør jeg:
1. Når du har mottatt dine feller og Gateways, gå til vlink.se/register for å registrere fellene dine (dette må gjøres for å få tilgang til systemet/Vlink-skyen).
2. Vent på påloggingsinformasjonen som sendes til e-posten din innen 48 timer.
3. Logg på med legitimasjonen din på www.portal.vlinkhq.com. Inne i portalen bygger du enkelt opp siden din. Følg installasjonsveiledningen og du kommer raskt i gang.
4. Last ned Victor VLink-appen (tilgjengelig for både iPhone og Android) og logg på med påloggingsinformasjonen din.

Når du har fulgt trinnene ovenfor, er det på tide å bygge ditt skadedyrkontrollsystem. Det er enkelt å bygge opp sin egen struktur med ulike brukere. Du kan koble flere ulike personer til samme eiendom/enhet og gi dem ulike roller og tilgang. Du kan når som helst bygge på og utvide systemet, legge til etasjer, inne/utemiljøer eller legge til flere bygninger. Systemet er fullstendig skalerbart.
  • Systemet varsler fangst via push-varsler til mobilen din
  • Opptil tre års batterilevetid
  • Fellene kommuniserer med gatewayen via den nyeste LoRa-teknologien
  • Toveis tunnel
  • Mild avliving
  • Enkel installasjon
  • Desimerer falske alarmer
  • Kan fjernmanøvreres

Leveringsomfang

  • 4 stk AA-batterier
Tekniske data​ 
Batteritype4 stk AA
Bredde46 cm
Dybde15 cm
FargeSort
Høyde9,3 cm
IP-klasseIP67

Spesifikasjoner

Elektrisk Ja

EAN 072868631184

Nedlastbare filer

Anbefalt