Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Extronic NV-3TRArt.nr: 3084904

Extronic
Nivåvelger
1-10 V
Beskrivelse
Art.nr: 3084904
NV-3TR er en nivåvelger beregnet for "dynamisk belysningsstyring". NV-3TR har konstantlysholding (med tilkoblet fotocelle) og mykstartfunksjon for myk opptoning av lyset.
Prisjakt
3 461 kr
inkl. MVA

Estimert 7-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3084904
NV-3TR er en nivåvelger beregnet for "dynamisk belysningsstyring". NV-3TR har konstantlysholding (med tilkoblet fotocelle) og mykstartfunksjon for myk opptoning av lyset.

Produktinformasjon

Egenskaper

NV-3TR er en nivåvelger beregnet for "dynamisk belysningsstyring". NV-3TR har konstantlysholding (med tilkoblet fotocelle) og mykstartfunksjon for myk opptoning av lyset. Amaturene styres med 1-10 V, og matingen styres via en kontaktor. NV-3TR er egnet å bruke i f.eks. ganger og korridorer med mye naturlig lys. Konstantlysfunksjonen gjør at lysnivået automatisk tilpasses det naturlige lyset mellom de forhåndsinnstilte maks.- og min.nivåene.

Ved nærvær er det maksimale lysnivået f.eks. stilt inn på 80 prosent. Avhengig av det naturlige lyset tilpasses lysnivået etter behovet for tilskuddslys. Når nærværet opphører og etter en stillbar tid (stilles inn i detektoren), dempes belysningen til ca. 1 prosent (stillbart). Ved inngang i korridoren dimmes belysningen mykt opp igjen til nivået som bestemmes av det naturlige lyset, via fotocellen, (her mellom 1 og 80 prosent). Etter en til to timer (stillbar tid) uten nærvær slås belysningen helt av. Dette skjer for å minimere antallet av- og påslåinger per døgn. Reléutgangen er ment å styre matespenningen til armaturene, via en kontaktor. Lavnivåutgangen styrer amaturene på lavnivåsiden, 1- 10 V. Med en timer kan man stille inn en avslåingsforsinkelse på opptil 120 minutter. Påslåing, avslåing og dimming kan også skje med tilkoblede trykknapper.
Tekniske data​ 
Apparatets bredde76 mm
Apparatets dybde92 mm
Apparatets høyde72 mm
Kan brukes med infrarødknappNei
Kan brukes med knappJa
Kan brukes med nærværsindikatorJa 
Kan brukes med bevegelsessensorJa
Kan brukes med tidsomkobler/timerJa
Kan brukes med overføringsknappNei
LysverdiminneNei
BetjeningsmetodeVri-/trykknapp
MonteringsmetodeØvrig
Merkespenning12 V
Omformer inngangNei

Spesifikasjoner

EAN 7340157101124

Anbefalt