Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Extronic NV-2TArt.nr: 3084907

Extronic
Nivåvelger
1-10V, med relé/timer
Beskrivelse
Art.nr: 3084907
Nivåvelger til HF-armaturer med lavnivåinngang for regulering av belysningsnivået og til å styres av nærværsgiver. NV-2T har også en innebygd timerfunksjon.
Prisjakt
2 677 kr
inkl. MVA

Estimert 6-7 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3084907
Nivåvelger til HF-armaturer med lavnivåinngang for regulering av belysningsnivået og til å styres av nærværsgiver. NV-2T har også en innebygd timerfunksjon.

Produktinformasjon

Egenskaper

Nivåvelger til HF-armaturer med lavnivåinngang for regulering av belysningsnivået og til å styres av nærværsgiver. NV-2T har også en innebygd timerfunksjon. Med nivåvelgeren kan veksling skje mellom to justerbare belysningsnivåer (f.eks. 3 % og 80 % lys), som er hensiktsmessig i rom der det kan forekomme mange påslåinger, f.eks. i trappehus, garasjer, korridorer og kulverter. NV-2T har to stk. elektronisk stabiliserte potensiometere tilpasset for lavnivåstyring 1 – 10V av HF-driver.

Reléutgangen er ment å styre matespenningen til armaturene, via en kontaktor. Potensiometerutgangene styrer på lavnivåsiden 1 - 10 V. Med en timer kan man stille inn en avslåingsforsinkelse på opptil 120 minutter. Den kan brukes til å gi en "adapterende" funksjon i lokaler der det periodevis passerer mange mennesker. Manuell tenning og slukking kan skje med en eller flere parallellkoblede, momentant sluttende kontakter. Blokkering av automatisk påslåing kan skje med f.eks. en fotocelle. Detektor eller logikkmodul kobles til plintene 4 og 5 og er galvanisk separerte fra lavnivåstyringen.
Tekniske data​ 
TypeNV-2T
Apparatets bredde48 mm
Apparatets dybde76 mm
Apparatets høyde72 mm
Kan brukes med infrarødknappNei
Kan brukes med knappJa
Kan brukes med nærværsindikatorJa 
Kan brukes med bevegelsessensorJa
Kan brukes med tidsomkobler/timerJa
Kan brukes med overføringsknappNei
LysverdiminneNei
BetjeningsmetodeVri-/trykknapp
Merkespenning12 V
Omformer inngangNei

Spesifikasjoner

EAN 7340157101087

Anbefalt