Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Televes 934001Art.nr: 3035875

Televes
Kontakt
unik låsering
Beskrivelse
Art.nr: 3035875
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.
Prisjakt
49 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3035875
Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert.

Produktinformasjon

Egenskaper

Compression-kontakter av TRS- og DRS type innebærer en nytenkning innen compression-teknologien. Flere innovative nyheter er innført hvorav noen er patentert. Én endring er den unike løsningen med den ytre O-ringen som gir full metallisk kontakt mellom mutter og tilkoblingskontakt. Dette garanterer at kontakten får riktig trekkmoment og også riktig impedans. Et kjent faktum er at også F-kontakter som er tiltrukket med momentnøkkel har en tendens til å løsne pga. f.eks. vibrasjoner. I disse nye kontaktene hindres dette gjennom en unik låsering (L-utførelsen). Blant det som PCT har patentert er en løsning med dobbelte 360 graders compression-ringer som gir optimal trekklast og skjermingsegenskaper og beskytter mot fuktinntrengning. For installatøren er disse kontaktene raskere og enklere å arbeide med. Spesielt med det nye ergonomisk designede compression-verktøyet. Alle kontakter er farge- og typemerket med én farge for hver kabeltype. DRS-serien er for normalinstallasjoner mens TRS-kontaktene brukes til virkelig krevende formål der høyeste mulige ytelse er et must. TRS-kontaktene er i et noe kortere hus og kan derfor med fordel brukes på trange steder. Med kompresjonsteknologien finnes også kontakter for BNC og IECMed kompresjonsteknologien finnes også kontakter for BNC og RCA.

Spesifikasjoner

EAN 7321411025158

Elnummer 6513566

Anbefalt