Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

ESSVE ECMArt.nr: 3064976

ESSVE
Ankermasse
Beskrivelse
Art.nr: 3064976
Forankringsmasse ECM er en 2-komponentsmasse som består av polyesterharts, herder og kvartssand. Forankringsmasse ECM i størrelsene 165 ml og 420 ml.
Prisjakt
378 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
420 ml
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3064976
Forankringsmasse ECM er en 2-komponentsmasse som består av polyesterharts, herder og kvartssand. Forankringsmasse ECM i størrelsene 165 ml og 420 ml.

Produktinformasjon

Egenskaper

Forankringsmasse ECM er en 2-komponentsmasse som består av polyesterharts, herder og kvartssand. Forankringsmasse ECM i størrelsene 165 ml og 420 ml. ECM 165 ml brukes sammen med en vanlig patronsprøyte ved påføring. Til ECM 420 ml brukes Patronsprøyte 400 ML. Ankermassene ECM er ikke klassifisert som miljøfarlig. Produktene er både styren- og ftalatfrie, se videre Sikkerhetsdatablad. ESSVE ECM forankringsmasse er beregnet på innfesting av pinnebolt og gjengestang i massive og porøse materialer som betong, naturstein, tegl, hullsteinsmateriale, lettklinker og lettbetong. Lettbetong og lettklinker kalles også Leca, Ytong, Siporex, Blåbetong m.fl. Tom emballasje søppelsorteres som plast.

Blandingen av masse og herder skjer i det spesielt utformede blandermunnstykket. Korrekt blandet forankringsmasse skal ha en lysegrå farge. Borehullet må alltid børstes ut av og renblåses før påføring av forankringsmasse. Siden forankringsmassens funksjon bygger på vedheft mot det omgivende materialet, så er det svært viktig alltid å følge forankringsmassens monteringsanvisning, som gjenfinnes i ETA-godkjenningen, nøye når det gjelder børsting og renblåsing av borehullet for å få bort alt løst betong- og borestøv som ellers risikerer å forverre innfestingens bæreevne og sikkerhet. Ved montering i hullsteinsmateriale skal perfohylse brukes, enten kappbar i 1-meters lengde eller en ferdigkonfeksjonert perfohylse. Perfohylsen finnes i tre størrelser, passende for M8-M16-bolt, se videre Tilbehør kjemisk forankringsmasse. Ved bruk av Perfohylse skal hele hylsen fylles med masse. Trykk og vri deretter inn bolten og la herde.

Spesifikasjoner

EAN 7317761878322

Anbefalt