Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

ESSVE ESSDECKArt.nr: 3068387

ESSVE
Plattingskrue
4,8 mm Ø, TX20, CorrSeal
Beskrivelse
Art.nr: 3068387
ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal-overflatebehandling.
Prisjakt
1 156 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
924 kr -20%
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
55 mm, 1000-pakning
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 15. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3068387
ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal-overflatebehandling.

Produktinformasjon

Egenskaper

ESSVE terasseskrue ESSDECK Maks er beregnet på montering av for eksempel terassebord mot trebjelke. Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal-overflatebehandling. Skruen har grov diameter og produseres av samme stålkvalitet og herding som ESSVE konstruksjonsskrue for å klare applikasjoner med litt høyere krav, f.eks. større altaner og uteplasser med flere nivåer. Terasseskrue i rustfri kvalitet passer for bruk i forbindelse med svært utsatte miljøer eller konstruksjoner med mye bevegelser, f.eks. marine miljøer, bassengområder, gjerder, trapper og rekkverk. Ved montering av teaklignende terasseskrue, f.eks. Cumaru, Kirai og Sibirisk lerk er terasseskrue av rustfri kvalitet å anbefale. Skruen er utstyrt med TX-feste/bits. Skruen har fresefunksjon i starten av gjengen, noe som eliminerer behovet for forboring, den er dessuten utstyrt med en øvre klemgjenge som genererer en god klemkraft ved monteringen og hjelper til med å rette ut vridde bord. Klemgjengen hjelper også til etter monteringen er ferdig med å holde terassebordene på plass, noe som har resultert i at hodet kan ha mindre diameter og likevel ha bedre holdekraft enn tradisjonell forsenket hodeform. Skruens hode er sylindrisk med freseriller under for en fin forsenkning uten fliser. Fordelen med sylindrisk hode er at det ikke sprekker trevirket ved forsenkning. ESSVE CorrSeal overflatebehandling er typegodkjent av SITAC nr. 0075/05.


Anbefalt turtall: 400-1200/min.

Spesifikasjoner

pm_TechSpecKorrosivitetsklass C4

Lengde 55 mm

pm_TechSpecForpackningsstorlek 1000

pm_TechSpecBits TX20

Diameter 4.8 mm

EAN 7317761881032

Anbefalt