Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

SweTrack LiteArt.nr: 1890006

SweTrack
GPS-sporingstracker
Beskrivelse
Art.nr: 1890006
En GPS-sporingsenhet for tyverisikring. Passer for alle typer kjøretøyer – f.eks. personbiler, båter, motorsykler og anleggsmaskiner. Fordi SweTrack Lite har et svært lite format, kan den stort sett skjules hvor som helst i kjøretøyet der det er tilgang til strøm.
Prisjakt
500 kr
inkl. MVA
7 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 1890006
En GPS-sporingsenhet for tyverisikring. Passer for alle typer kjøretøyer – f.eks. personbiler, båter, motorsykler og anleggsmaskiner. Fordi SweTrack Lite har et svært lite format, kan den stort sett skjules hvor som helst i kjøretøyet der det er tilgang til strøm.

Produktinformasjon

Egenskaper

SweTrack Lite er en GPS-sporingsenhet for tyverisikring. Passer for alle typer kjøretøyer – f.eks. personbiler, båter, motorsykler og anleggsmaskiner. Fordi SweTrack Lite har et svært lite format, kan den stort sett skjules hvor som helst i kjøretøyet der det er tilgang til strøm.

GPS-sporingsenheten SweTrack Lite er en liten og enkel GPS-sporingsenhet for fast montering. SweTrack Lite kobles til med svart/rød kabel i kjøretøyets elsystem og avgir deretter posisjonen i appen SweTrack Live. Bilens posisjon rapporteres annethvert minutt og har funksjoner som f.eks. bevegelsesalarm, geogjerde og ubegrenset historikk.

Fri livesporing
Livesporingen lar deg se hvordan GPS-sporingsenheten beveger seg, direkte på skjermen. SweTrack Lite oppdaterer posisjonen annethvert minutt, og alle endringer vises direkte på kartet i appen SweTrack Live.

Fullstendig posisjonshistorikk
Takket være SweTrack Live kan du i ettertid se hvor enheten har befunnet seg, med ubegrenset historikk. Velg dato og tid, klikk på Hämta – det er alt du trenger å gjøre.

Smarte alarmfunksjoner
SweTrack Extreme kommer med en rekke smarte alarmfunksjoner, f.eks. bevegelsesalarm, geografisk grense og alarm ved høy hastighet. Med appen SweTrack Live kan du aktivere push-varsler ved bevegelse – dette gjør at du øyeblikkelig varsles hvis GPS-sporingsenheten flytter på seg! Du kan dessuten aktivere et geogjerde, som gjør at du f.eks. kan få en advarsel når bilen forlater garasjen

Geografisk grense
Via appen SweTrack Live kan du angi geogjerder. Et geogjerde er et område som merkes på et kart. Hvis kjøretøyet forlater området, vil appen gi deg beskjed. Du bestemmer selv hvor stort området skal være. Du kan f.eks. opprette et geogjerde rundt eneboligen, men det kan også omfatte et kvartal, en by eller til og med et helt land. Når kjøretøyet forlater geogjerdet, sendes det et push-varsel til deg via appen SweTrack Live.

Vannbestandig design
SweTrack Lite er laget for skjules i kjøretøyet – du kan f.eks. plassere den i motorrommet eller under setet på motorsykkelen. Vi har derfor valgt å gi SweTrack Lite en vannbestandig konstruksjon – slik at den alltid er klar, uansett vær og vind.

Innebygd batteri
SweTrack Lite får hovedsakelig strøm fra kjøretøyets elsystem – men hvis strømmen skulle brytes, har GPS-sporingsenheten et backup-batteri på 100 mAh som sikrer at den kan fortsette å rapportere posisjonen.

Problemfri installasjon
Koble de to kablene til kjøretøyets 12/24V-system, last ned appen SweTrack Live, og opprett en konto – og så er du i gang. Du trenger ingen kranglete SMS-kommandoer, skrutrekkere eller CD-ROM-plater!

Månedsavgiften gir deg
Etter kjøp av SweTrack Lite tilkommer en avgift på 49 kr/mnd. I prisen inngår ubegrenset sporing i hele Europa, tilgang til norske mobilnett, kostnadsfri teknisk support, brukerdokumentasjon, instruksjonsfilmer online og ett års garanti. Ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

Egenskaper
  • Sanntidssporing, følg sporingsenheten direkte i appen via mobil, iPad og PC
  • Fullstendig posisjonshistorikk med dato og tid
  • Bevegelsesalarm via push-varsel
  • Ubegrenset antall geogjerder
  • Styres enkelt med mobilappen
  • Installeres på noen minutter
  • Vannbestandig design, IPX-5


Tekniske data:
Tilkobling 12/24V-tilkobling for kjøretøy
Backup-batteri hvis strømmen brytes Innebygd, 100 mAh
Mål 7,3x2,5x1,2 cm
Vekt 26 g

Spesifikasjoner

EAN 7350000600094

Nedlastbare filer

Anbefalt