Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Tormek SE-77Art.nr: 1720016

Tormek
Slipejigg
Beskrivelse
Art.nr: 1720016
Jigg til sliping av rette egger. Passer for 90° sliping av stemjern og høveljern med bredde opp til 77 mm.
Prisjakt
565.00 kr
inkl. MVA
4 stk på lager | Sendes mandag 5. des
Beskrivelse
Art.nr: 1720016
Jigg til sliping av rette egger. Passer for 90° sliping av stemjern og høveljern med bredde opp til 77 mm.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Tormek SE-77 er en jigg for sliping av rette egger. Passer for 90° sliping av stemjern og høveljern med bredde opp til 77 mm.


SE-77 for rette egger er en videreutvikling av SE-76. Den er utstyrt med en bevegelig gavl som kan stilles inn ved hjelp av to mindre justeringsratt, noe som gir mulighet for finjustering ved behov. Dette kan kreves hvis verktøyet ikke er helt parallelt med steinen, er svært smalt eller hvis stålet er noe vridd. Innstillingen for finjustering gjøres på noen sekunder ved å slakke på et av justeringsrattene og trekke til det andre.


Jiggens konstruksjon gjør også at man kan posisjonere og slipe koniske verktøy, som f.eks. japanske stemjern. Sikkerhetsstoppen holder jiggen stødig på universalstøtten og hindrer at verktøyet glir av slipesteinen. Du risikerer dermed ikke å skade fingrene når du sliper. Jiggen passer for stemjern og høveljern med bredde på opp til 77 mm.


De fleste høveljern kan med fordel ha en svakt konveks form. Graden av avrunding avhenger av høveltype og tilsvarer omtrent tykkelsen på sponet høvelen tar. Takket være den bevegelige gavlen på SE-77 kan du oppnå den optimale konvekse formen for verktøyet.


Egenskaper
  • Jigg til 90° sliping av rette egger
  • Passer for stemjern, høveljern, japanske stemjern m.m.
  • Kan også stilles inn for sliping av en lett konveks form

Spesifikasjoner

EAN 7392485005049

Anmeldelser

Anbefalt