Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

SweTrack MaxiTrackerArt.nr: 1890007

SweTrack
Sporsender
Beskrivelse
Art.nr: 1890007
Vanntett sporsender med 6000mAh-batteri og magnetfeste for å GPS-spore bl.a. båtmotorer, varetransporter og biler. Effektiv energisparefunksjon gjør at senderen bare er aktiv når sporingsobjektet er i bevegelse. Standby-tiden er på opp til 3 år.
Prisjakt
1042.00 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: 1890007
Vanntett sporsender med 6000mAh-batteri og magnetfeste for å GPS-spore bl.a. båtmotorer, varetransporter og biler. Effektiv energisparefunksjon gjør at senderen bare er aktiv når sporingsobjektet er i bevegelse. Standby-tiden er på opp til 3 år.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

SweTrack MaxiTracker er en batteridrevet og vanntett sporsender som får plass i håndflaten. GPS-sporing med sporsenderen kan bl.a. brukes til å spore båtmotorer, varetransporter eller biler. Den effektive energisparefunksjonen gjør at MaxiTracker bare er aktiv når sporingsobjektet er i bevegelse.


Takket være den innebygde magneten er SweTrack MaxiTracker svært lett å montere. Du kan flytte sporsenderen mellom ulike sporingsobjekter uten å tenke på kabeltrekking eller strømforsyning. MaxiTracker er dessuten vanntett, så du kan være helt trygg når du tar den med deg ut på sjøen.


Spor enkelt via app

SweTrack MaxiTracker styres helt og holdent via appen SweTrack Live. Via appen kan du se sporsenderens posisjon direkte på datamaskinen eller den mobile enheten.


Livesporing av sporsenderen

Se hvordan sporsenderen beveger seg direkte på mobilen. Den aktuelle posisjonen til SweTrack MaxiTracker oppdateres automatisk annethvert minutt når objektet er i bevegelse. Når objektet står i ro, slår produktet seg av - MaxiTracker er bare aktiv når den registrerer bevegelse, noe som gir produktet optimal batteritid. På denne måten gir MaxiTracker opp til 3 års standby-tid eller 100 dagers aktiv bruk (basert på én times kjøring per dag).


Geostengsel og posisjonshistorikk

Med appen SweTrack Live kan du stille inn et geografisk stengsel. Det betyr at du umiddelbart varsles via et push-varsel hvis kjøretøyet forlater et bestemt område - f.eks. gårdsplassen. Du kan ha så mange geostengsler du vil. Smart, eller hva? Alle posisjoner lagres dessuten i appen SweTrack Live. Du kan gå tilbake når som helst, velge tidsperiode og se hvordan kjøretøyet har bevegd seg i den aktuelle tidsperioden. Perfekt når du vil se hvordan reiseruten egentlig så ut.


Begynn å spore!

Lad batteriet med den medfølgende USB-kabelen, plasser sporsenderen på det aktuelle objektet, og last ned appen - og så er det bare å begynne sporingen! Produktet oppdaterer automatisk posisjonen i appen annethvert minutt når sporingsobjektet er i bevegelse, og du kan når som helst se hele bevegelseshistorikken til sporsenderen i en hvilken som helst periode.


Driftskostnader - integrert SIM-kort

MaxiTracker har et integrert SIM-kort som aktiveres via SweTracks hjemmeside, med en trafikkavgift på 49 kr per aktiverte måned. I trafikkavgiften inngår ubegrenset sporing i Europa (EU, Norge og Sveits), i alle operatørnett. Produktet veksler sømløst mellom de ulike nettverkene, slik at den alltid er koblet til operatøren med best dekning.


Datatrafikktjenesten er helt uten bindings- eller oppsigelsestider - du kan deaktivere og aktivere tjenesten når du selv føler for det, noe som betyr at du bare betaler for tiden du vil bruke sporingen. Perfekt for deg som f.eks. har en båt eller campingvogn og som bare ønsker å bruke sporingen om sommeren.


Egenskaper
  • Livesporing med energisparefunksjon
  • Bevegelsesalarm og alarmfunksjoner
  • Innebygd SIM-kort
  • Fungerer i hele EU
  • Ubegrenset antall geostengsler med push-varsler
  • Posisjonshistorikk - se hvordan kjøretøyet har bevegd seg i den aktuelle tidsperioden
  • Magnet for montering av sporsenderen på valgfri metallflate
  • Vanntett med IP67-klassifisering, som gjør sporsenderen tåler fukt og påkjenninger uten problemer


Medfølgende tilbehør
  • 1 stk. batteri, 6000 mAh

Tekniske data:  
Batteri 6000 mAh
Batteritider
*Bruk = Sporingsobjektet er i bevegelse
Standby-tid: Opp til tre år
Konstant bruk: 100 timer
1 times bruk/dag: 100 dager
30 minutters bruk/dag: 200 dager
Oppdateringsintervall 2 minutter
Kapslingsklasse IP67
Mål (LxBxH) 8,5x5,8x2,9 cm
Vekt 229 g

Spesifikasjoner

EAN 7350000600131

Anmeldelser

Anbefalt