Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Handheld Nautiz X9Art.nr: GD18500

Handheld
Hånddatamaskin
uten Scanner
Beskrivelse
Art.nr: GD18500
En hånddatamaskin for de aller mest krevende arbeidsdagene. NAUTIZ X9 er IP67-klassifisert med avanserte funksjoner og topp ytelse for arbeid ute i felten, med et batteri som takler de lengste øktene. Med en 5-tommers kapasitiv multipekeskjerm med herdet glass er den dessuten fullt lesbar i sollys.
Prisjakt
11 930 kr
inkl. MVA
Estimert 2-3 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: GD18500
En hånddatamaskin for de aller mest krevende arbeidsdagene. NAUTIZ X9 er IP67-klassifisert med avanserte funksjoner og topp ytelse for arbeid ute i felten, med et batteri som takler de lengste øktene. Med en 5-tommers kapasitiv multipekeskjerm med herdet glass er den dessuten fullt lesbar i sollys.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Handheld Nautiz X9 er en hånddatamaskin for de aller mest krevende arbeidsdagene. NAUTIZ X9 er IP67-klassifisert med avanserte funksjoner og topp ytelse for arbeid ute i felten, med et batteri som takler de lengste øktene. Nautiz X9 er både en slagfast hånddatamaskin og en skikkelig tøff Android-mobil konstruert for de mest krevende miljøene. Med en 5-tommers kapasitiv multipekeskjerm med herdet glass er den fullt lesbar i sollys.


Pakket med funksjoner for overlegen ytelse

Nautiz X9 er en funksjonspakket slagfast hånddatamaskin med rikelig datakraft, kamera, 4G/LTE-telefon og NFC, pluss alle funksjoner som inngår i en Google GMS-sertifisering, f.eks. tilgang til Play Store og Google Maps.

Den drives av en firekjernet prosessor og leveres med Android 7.0 (Nougat) som operativsystem. Nautiz X9 har tilstrekkelig med RAM-minne og lagringsplass til å klare krevende programmer ute i felten, og den har en 5-tommers kapasitiv multipekeskjerm med spesialherdet glass som er like lesbar ute i dagslys som inne på kontoret.


Doble kameraer, GPS og 2D-leser for krevende datainnsamling

Nautiz X9 har flere datainnsamlingsfunksjoner som standard, bl.a. GPS/GLONASS, et 13-megapiksels bakoverrettet kamera med autofokus og LED-blits, og et 2-megapiksels foroverrettet kamera. Brukeren kan også legge til en 2D-leser for strekkoder.


Slagfast for alle krevende miljøer

Nautiz X9 er konstruert for krevende ute- og industrimiljøer. IP67-klassifiseringen betyr at enheten er helt vanntett og helt beskyttet mot støv, og den tilfredsstiller også strenge MIL-STD-810G-testkrav for fall og støt, vibrasjoner, fukt, ekstreme temperaturer og stor høyde. Det betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at arbeidet skal avbrytes eller at du mister viktige data.


Tilkoblingsmuligheter og allsidighet ute i felten

Den ultraslagfaste Nautiz X9 har 2G/3G/LTE WAN, tobånds 802.11 a/b/g/n trådløst LAN, energieffektiv 4.1 Bluetooth og NFC – kort sagt alt du trenger for krevende arbeidsdager ute i felten. Tilbehør som pistolgrep, kjøretøydokk og ladestasjon gjør hånddatamaskinen klar for en effektiv dag på jobben.


Sterk, sterkere, sterkest

Denne funksjonspakkede hånddatamaskinen er så slitesterk som den kan få blitt. Nautiz X9 er designet og bygget for krevende bruk innen bransjer som skogbruk, GIS og landmåling, redningstjeneste, service og vedlikehold og følger Handhelds tradisjon med høy slagfasthet og maksimal ytelse uten kompromisser.


Medfølgende tilbehør
  • 1 stk. standardbatteri
  • 1 stk. USB-kabel
  • 1 stk. AC-adapter
  • 1 stk. strømplugg


Tekniske data:
Prosessor Quad-core ARM Cortex-A53 1,3 GHz
Arbeidsminne/lagring 2 GB RAM / 16 GB Flash
Operativsystem Android 7.0 Nougat (GMS)
Skjerm 5-tommers kapasitiv pekeskjerm
Tastatur Skjermtastatur
Batteri Li-ion 3,7V 4800 mAh (17,76 Wh), kan byttes ute i felten
Tilkoblinger Mikro-USB 2.0, High Speed / OTG
Dokk-kontakt for lading
3,5 mm hodetelefonkontakt
Kommunikasjon Audio: Innebygd mikrofon/hodetelefonkontakt
PAN: Bluetooth 4.1 (BLE, HS-kompatibel)
Mobil (WWAN): 2G, 3G, 4G/LTE
Trådløst LAN: 802.11 a/b/g/n (Dual-band 2,4 GHz + 5 GHz)
Skanner Zebra SE4710 (ikke inkludert)
Navigasjon GPS/GLONASS
Kamera 13 megapiksler med autofokus og LED-blits

2-megapiksels foroverrettet kamera
Driftstemperatur -20 °C til 55°C
MIL-STD-810G, Method 501.5 Procedure II
Oppbevaringstemperatur -20 °C til 60°C
Fall 26 fall fra 1,5 m
Sand og støv IP67, IEC 60529
Vann IP67, IEC 60529
Luftfuktighet 5 % ~ 95 % (ikke-kondenserende)
Høyde 4572 m
Mål 165.8x86x25.5 mm
Vekt (med batteri) 385 g

Spesifikasjoner

EAN GD18500

Anbefalt