Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

PAX Levante 40Art.nr: 3131191

PAX
Baderomsvifte
hvit
Beskrivelse
Art.nr: 3131191
Pax Levante 40 er en stilig baderomsvifte. Enkel å installere og klar til bruk uten oppsett.
Prisjakt
1 503 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3131191
Pax Levante 40 er en stilig baderomsvifte. Enkel å installere og klar til bruk uten oppsett.

Produktinformasjon

Egenskaper

Pax Levante 40 er en stilig baderomsvifte. Enkel å installere og klar til bruk uten oppsett.

Vifte som arbeider kontinuerlig med en grunnmengde på ca. 30 m3/t. Det er mulig å velge bort grunnflyten. Strømmen øker når det er en innvirkning på lys eller en endring i skyggen når noen beveger seg i rommet, til ca 60 m3/t i 15 minutter. Hvis luftfuktigheten stiger raskt under en dusj, for eksempel, vil viften gå opp til en maksimal strømning på ca. 110 m3/t. Når fuktigheten ventileres bort, går viften tilbake til grunnstrømmen på ca. 30 m3/t. Disse funksjonene sikrer at en sunn luftsirkulasjon og et bedre inneklima hele tiden skapes i huset.

Pax Levante-modellene er utviklet slik at du enkelt kan finne en vifte som kan forbedre ventilasjonen i akkurat ditt innemiljø. Levante er ideell som forsterkning av ventilasjonen i hus der naturlig ventilasjon ikke alltid er tilstrekkelig. Men også som en supplerende avtrekksluftstrøm, i hus der et eksisterende mekanisk avtrekksluftsystem noen ganger kan trenge en midlertidig forsterkning (om enn via egen separat kanal).

Levante skal alltid installeres i en egen separat ventilasjonskanal, med eller uten naturlig ventilasjon. Viften er tilpasset kanalstørrelse Ø100mm. Ved montering mot en kanal som helt mangler naturlig ventilasjon, kan viften kombineres med tilbehøret Pax kjølespjeld (i alle andre installasjoner bør trekkspjeld unngås i stedet). Levante-viftene er veldig enkle å både installere og bruke. Den store ledningsplassen i rammeseksjonen av viften gjør installatørens jobb enklere. Pax Levante-vifter er også ekstremt stillegående, har høy effektivitet, minimalt energiforbruk og er veldig enkle å rengjøre.

Hvis du velger Pax Levante som forsterkning av avtrekksventilasjon til huset ditt, velger du også å aktivt forbedre hele husets innemiljø. Et tips er at du (for eksempel samtidig som Levante-viften er installert på badet) også sjekker tilluftsventilene i for eksempel soverommene, slik at ny frisk uteluft lett kan komme inn i huset ditt. På denne måten vil både du og huset puste friskere luft. For mer enn bare hjemmet, er Pax Levante-fans designet for mer enn bare hjemmet. Den innebygde 12-volts inngangen gjør det mulig å bruke viften i for eksempel båter og bobiler.

Pax Levante er laget av utvalgte materialer med dokumentert lav miljøpåvirkning og er selvfølgelig fullt resirkulerbar. For din trygghet gjennomgår hver eneste Pax Levante-fan en svært streng kvalitets- og sikkerhetstest. For å understreke kvaliteten er Pax Levante dekket med hele 5 års garanti.
  • Stille
  • Effektiv, 110 m3/t friblåsing
  • Enkel å installere og bruke
  • Energieffektiv, 4 watt
  • Separat 12-volts inngang
  • Miljøvennlig, fullt resirkulerbar
  • Sikker - hver eneste viftekvalitet og sikkerhet testet
  • Utviklet og produsert i Sverige
  • 5 års garanti
Tekniske data​ 
Bredde177 mm
Støyutslipp20 dB(A) re 1 pW
Dybde81 mm
Strømningshastighet110 m³/t
FargeHvit
Høyde177 mm
Beskyttelsesklasse (IP)IP44
Materialhus/kapsling/rammePlast
Med tilkoblingssettNei
Middels temperatur0-50 °C
MonteringsmetodeOverflatemontert
Nominell spenning230 V
Nominell bredde177 mm
Nettfrekvens50 Hz
RetningAksial
Hastighet2400 1/min

Spesifikasjoner

Funksjoner vifte Appstyrt

Høyde 177 mm

Farge Hvit

Bredde 177 mm

Kapasitet 2400 l/min

Materiale Plast

EAN 7391477154611

Elnummer 4910510

NRF-nummer 6553267

Anbefalt