Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

PAX Levante 00Art.nr: 3129291

PAX
Baderomsvifte
hvit, 4W
Beskrivelse
Art.nr: 3129291
Pax Levante 00 er en fleksibel ventilasjonsløsning utviklet og produsert i Sverige. Pax Levante-modellene er utviklet slik at du enkelt kan finne en vifte som kan forbedre ventilasjonen i akkurat ditt innemiljø.
Prisjakt
1 705 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Levante 00
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3129291
Pax Levante 00 er en fleksibel ventilasjonsløsning utviklet og produsert i Sverige. Pax Levante-modellene er utviklet slik at du enkelt kan finne en vifte som kan forbedre ventilasjonen i akkurat ditt innemiljø.

Produktinformasjon

Egenskaper

Pax Levante 00 er en fleksibel ventilasjonsløsning utviklet og produsert i Sverige. Pax Levante-modellene er utviklet slik at du enkelt kan finne en vifte som kan forbedre ventilasjonen i akkurat ditt innemiljø. Levante 00 betjenes manuelt via en separat strømbryter men kan også installeres for å styres parallelt via rommets lysbryter. Pax Levante 00 kan også kombineres med Pax termostat for varmeoverføring.

Levante egner seg ideelt som forsterkning av ventilasjon i hus hvor det naturlige trekket ikke alltid er tilstrekkelig. Selv om huset ditt har god luftstrøm, kan Pax Levante supplere avtrekksluftstrømmen dersom det er nødvendig med midlertidig forsterkning. Dette krever imidlertid en egen separat kanal. Levante-viftene er veldig enkle å både sette sammen og bruke. Den store tilkoblingsplassen i rammedelen av viften letter installatørens jobb.

Viften er tilpasset kanalstørrelse Ø100 mm. Levante skal alltid monteres i egen separat ventilasjonskanal, med eller uten naturlig trekk. Ved montering mot kanal som helt mangler naturlig selvtrekk kan viften kombineres med tilbehøret Pax Cold race spjeld (i alle andre installasjoner bør kuldeløpsspjeld unngås i stedet).

Pax Levante - for et godt innemiljø
Du som velger Pax Levante som forsterkning av avtrekksventilasjon til huset ditt, velger samtidig å aktivt forbedre hele husets innemiljø. Et tips er at du (samtidig som Levante-viften monteres på f.eks. badet) også sjekker tilluftsventilene dine på f.eks soverommene, slik at ny, frisk uteluft også enkelt kan komme inn i din hus. På denne måten vil både du og huset puste sunnere luft.

Pax Levante er produsert i utvalgte materialer med dokumentert lav miljøbelastning og er selvsagt fullt resirkulerbar. For din trygghet gjennomgår hver eneste Pax Levante-vifte en meget grundig kvalitets- og sikkerhetstest.
  • Start og stopp via strømbryter
  • Separat 12V inngang
  • Lavenergi, 4W
  • Stillegående og effektiv
  • Enkel å installere og bruke
  • Høy effektivitet
  • Enkel å rengjøre
  • Kan også brukes i båter og bobiler
Tekniske data​ 
Bredde177 mm
Dybde81 mm
Strømningshastighet110 m³/h
FargeHvit
Høyde177 mm
Merkespenning230 V
Nominell bredde177 mm

Spesifikasjoner

Funksjoner vifte Av/på-knapp

Høyde 177 mm

Farge Hvit

Bredde 177 mm

EAN 7391477154017

Anbefalt