Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Geberit ONE 505.810.00.1Art.nr: 3129425

Geberit
Speilskap
60 cm, venstre
Beskrivelse
Art.nr: 3129425
Speilskap med ComfortLight. for veggmontering.
Prisjakt
22 134,78 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
Aluminium

Estimert 7-13 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3129425
Speilskap med ComfortLight. for veggmontering.

Produktinformasjon

Egenskaper

Speilskap med ComfortLight. For veggmontering. Høyde 90 cm. Hengsler til venstre eller høyre.

Baderomsserien Geberit ONE kombinerer kunnskap innen sanitærteknologi med allsidig designekspertise og er derfor en banebrytende og helhetlig løsning for hele badet. Ferdig kombinert i et enkelt system imponerer Geberit ONE med sine mange fordeler, både åpenbare og skjulte. Dette betyr større renslighet, mer plass og større fleksibilitet på badet.

Geberit ONE speilskap med ComfortLight gir perfekt belysning for din daglige baderomsrutine. Lys, klar og oppkvikkende for en god start på dagen, myk og flatterende før du legger deg, og diskret og beroligende om natten.
Enkel håndtering gjør det enkelt å finne perfekt belysning for din personlige kroppsklokke.

Det integrerte lyskonseptet er et av høydepunktene i Geberit ONE speilskap. De fire ulike lyskildene harmonerer perfekt med hverandre og sikrer et autentisk speilbilde uten å kaste skygger. Naturlig lys – fra klart, forfriskende morgenlys til den sterke middagssolen, som avsluttes med en beroligende solnedgang eller stemningsfullt levende lys – fungerer som modell for det omfattende utviklingsarbeidet Geberit har utført. Belysningen kan dimmes og systemet er intuitivt å bruke. Sterkere lys er automatisk kjøligere og svakere lys varmere. Lysstyrke og lysstemning tilpasser seg baderomsbrukerens behov og kroppsklokke.

Lysinnstillingene kan justeres via smarttelefon med Geberit Home-appen. Tidsstyrte innstillinger er også mulig, for eksempel for programmering av ulike lysstemninger avhengig av tid på dagen eller natten. Eksterne lyskilder kan kobles til nettverk og til smarthussystemer via et DALI-grensesnitt.
  • Geberit ONE speilskap med ComfortLight gir perfekt belysning for din daglige baderutine. Lys, klar og oppkvikkende for en god start på dagen, myk og flatterende før du legger deg, og diskret og beroligende om natten. <br/>Enkel håndtering gjør det enkelt å finne perfekt belysning for din personlige kroppsklokke. <br/> <br/>Det integrerte lyskonseptet er et av høydepunktene i Geberit ONE speilskap. De fire ulike lyskildene harmonerer perfekt med hverandre og sikrer et autentisk speilbilde uten å kaste skygger. Naturlig lys – fra klart, forfriskende morgenlys til den sterke middagssolen, som avsluttes med en beroligende solnedgang eller stemningsfullt levende lys – fungerer som modell for det omfattende utviklingsarbeidet Geberit har utført. Belysningen kan dimmes og systemet er intuitivt å bruke. Sterkere lys er automatisk kjøligere og svakere lys varmere. Lysstyrke og lysstemning tilpasser seg baderomsbrukerens behov og kroppsklokke. <br/> <br/>Lysinnstillingene kan justeres via smarttelefon med Geberit Home-appen. Tidsstyrte innstillinger er også mulig, for eksempel for programmering av ulike lysstemninger avhengig av tid på dagen eller natten. Eksterne lyskilder kan kobles til nettverk og til smarthussystemer via et DALI-grensesnitt.
Tekniske data​ 
Antall dører åpnet til høyre0
Antall dører åpnet til venstre1
Antall dører totalt1
Antall vegguttak2
Bredde600 mm
Dybde150 mm
Farge rammeAluminium
Høyde900 mm
Materiale rammeAluminium
REACH Dato2022-08-25
REACH InformasjonspliktNei

Spesifikasjoner

Med belysning Ja

Høyde 900 mm

Utførelse Luker

Bredde 600 mm

Dybde 150 mm

Serie Geberit ONE

Med eluttak Ja

Speilutførelse Dobbeltsidig

Antall speil 1 Stk

EAN 4025410521415

Anbefalt