Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Lite-ComArt.nr: KH15947

3M Peltor
Hørselvern
med komm.radio, Bluetooth med issebøyle
Beskrivelse
Art.nr: KH15947
3M Peltor Lite-Com er et hørselvern med en innebygd komradio og Bluetooth for trådløs kommunikasjon med telefon. Øreklokken har også medlytting og mulighet til å strømme musikk trådløst. Støykompensert mikrofon for pålitelig kommunikasjon, også i støyende miljøer.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: KH15947
3M Peltor Lite-Com er et hørselvern med en innebygd komradio og Bluetooth for trådløs kommunikasjon med telefon. Øreklokken har også medlytting og mulighet til å strømme musikk trådløst. Støykompensert mikrofon for pålitelig kommunikasjon, også i støyende miljøer.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

3M™ Peltor™ WS Lite-Com™ headset er et hørselvern med en innebygd kommunikasjonsradio og en Bluetooth-kobling for trådløs tilkobling til en mobiltelefon. Det gjør at du ikke går glipp av innkommende telefonsamtaler, og du trenger ikke avbryte arbeidet for å snakke i telefon, selv om du oppholder deg i et støyende miljø. Med WS Lite-Com kan du også lytte til musikk du har lagret på telefonen, lytte til radio via nettet eller musikk via Spotify.

Innebygd kommunikasjonsradio i headsetet
Peltor WS Lite-Com har en innebygd kommunikasjonsradio i headsetet, med 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz, som er lisensfrie i Europa. De snakker for eksempel direkte med Zodiac Freetalk Pro. Den maksimale rekkevidden til kommunikasjonsradioen i WS Lite-Com er ca. 2 km utendørs, med høyeste utgangseffekt på 200 mW. Kommunikasjonsradioen kan brukes helt "hands-free" når du har aktivert funksjonen VOX (Voice Operated Transmission), som gjør at radioen begynner å sende når du snakker i mikrofonen, og sendingen avsluttes når du slutter å snakke. Hele tiden kan du fortsette å arbeide uten å ta hendene fra arbeidet. Selvsagt finnes det også en tradisjonell PTT (Push To Talk) der du trykker på en knapp på dekslet hver gang du skal snakke.

Trådløse telefonsamtaler med Bluetooth
Med den innebygde Bluetooth-koblingen kan WS Lite-Com kobles til en mobiltelefon. Det gjør at telefonsamtalen hentes helt trådløst, og telefonen kan hele tiden ligge i trygg forvaring i lommen. Ringesignalet for innkommende samtale høres tydelig i headsetet, og ved å trykke på Bluetooth-knappen på det venstre dekslet, velger du å svare på eller avvise samtalen. Avanserte DSP-algoritmer i WS Lite-Com filtrerer elektronisk bort lyd fra omgivelsene og gjør det mulig å snakke i telefon selv i støyende miljøer. Mottakeren har ingen problemer med å høre deg i stedet for støyen rundt deg. Hvis du mottar et anrop på kommunikasjonsradioen samtidig som du har en pågående telefonsamtale via Bluetooth, håndteres de samtidig. Anropet via kommunikasjonsradioen høres i den høyre øreklokken, og telefonsamtalen høres i den venstre øreklokken.

Lytt til musikk via mobilen
Bluetooth-løsningen til mobiltelefonen gjør også at du trådløst kan strømme for eksempel musikk til WS Lite-Com. Da kan du lytte til din egen favorittmusikk som er lagret på telefonen. Du kan også koble telefonen til Internett og lytte til radio via nettet, podradio eller musikk via Spotify. hvis du mottar et innkommende anrop på kommunikasjonsradioen samtidig som du lytter til musikk, reduseres volumet på musikken automatisk. WS Lite-Com kan også kobles til andre enheter med Bluetooth-funksjonen, for eksempel MP3, kommunikasjonsradio og DECT.

Medlytting sikrer hørselen din
Via stereomikrofoner på headsetet kan du høre lyden i omgivelsene og prate med mennesker rundt deg, uten å løfte på dekslet og risikere å miste hørselen. Den nivåavhengige funksjonen demper impulslyd til maksimalt 82 dB, og svak lyd forsterkes slik at du til og med kan høre dem bedre enn uten headsetet.

Velg mellom issebøyle eller hjelmbøyle
Velg mellom klassisk issebøyle eller med hjelmfeste for hjelmmontering. Det er samme pris uansett modell.

Sammenligningstabell for LiteCom-serien
For å gjøre valget lettere, har vi laget en oversikt over hva som skiller modellene i LiteCom-serien. Klikk her for å se tabellen.

 • Kommunikasjonsradio med 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz
 • Med 38 underkanaler for PMR-kanalene kan flere brukere kommunisere uten å høre andre grupper på samme kanal
 • Trådløs tilkobling til mobiltelefon via Bluetooth gjør at telefonsamtaler kan håndteres direkte i headsetet
 • Telefonsamtaler kan håndtere samtidig som anrop på kommunikasjonsradioen
 • Bluetooth-rekkevidde opptil 10 meter (klasse 2)
 • Støtter Bluetooth stereo-strømming med A2DP-profil
 • Støykompenserende talemikrofon
 • Innebygd funksjon for aktiv lydjustering, slik at du kan høre lyd fra omgivelsene, som varselsignaler, maskinlyd, samtaler og så videre. Plutselige impulslyder på skadelige nivåer, dempes umidddelbart
 • En elektronisk stemme i mottakeren bekrefter innstillingene for enheten
 • Peltor WS Lite-Com slås av automatisk når den ikke brukes på 2 timer, for å spare batteriene
 • Oppladbare batterier eller 2 stk. AA standardbatterier
 • Vekt: 464 g med batteri

Spesifikasjoner

Bommikrofon Ja

Bluetooth Ja

Medhøring Ja

Innebygd komradio Ja

Radio Nei

Ekstern inngang Nei

EAN 7318640055001

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anbefalt