Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: 3102133

3M Peltor
Hørselvern
Bluetooth & mobilapplikation, hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: 3102133
Hørselvern med hjelmfeste for tilkobling til mobilapplikasjon. Koble til en enhet via Bluetooth og ring uten å måtte heve stemmen selv i støyende omgivelser takket være den støyreduserende mikrofonen.
Prisjakt
4 939 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3102133
Hørselvern med hjelmfeste for tilkobling til mobilapplikasjon. Koble til en enhet via Bluetooth og ring uten å måtte heve stemmen selv i støyende omgivelser takket være den støyreduserende mikrofonen.

Produktinformasjon

Egenskaper

3M Peltor WS Alert XP er et headset med hjelmfeste for tilkobling til en mobilapplikasjon. WS Alert XP gjør hørselsvernet ditt til et kommunikasjonssenter. Koble til en enhet via Bluetooth og ring uten å måtte heve stemmen selv i støyende omgivelser takket være den støyreduserende mikrofonen. Hold kontakten mens du beskytter hørselen din med 3M Peltor WS ALERT XP-headeset. Bluetooth-headsettet med støyreduserende mikrofon kobles til en Bluetooth-aktivert enhet, for eksempel en mobiltelefon eller en kommunikasjonsradio. Headsettet bidrar til å beskytte mot farlig støy og fremmer samtidig din situasjonsforståelse via den nivåavhengige funksjonen for å lytte til omgivelsesstøy. Hørselvern WS Alert XP drives av to AA alkaliske batterier, alternativt oppladbare NiMH-batterier.

OBS! Vernehjelmen på bildet er ikke inkludert.

Hold kontakten og vær beskyttet
Med WS Alert XP hørselsvern fra 3M Peltor trenger du ikke gå glipp av en samtale eller slutte å jobbe med viktige oppgaver. Med headsettet på kan du lytte og snakke med ansatte, kunder og andre ved hjelp av enheter som har Bluetooth aktivert. Høreapparatets bommikrofon har en støydempende funksjon for tydelig taleoverføring i støyende og tøffe omgivelser.

Hvis du bruker hørselsvern 3M Peltor WS Alert XP, vil begge hender være frie til å jobbe. Og i motsetning til typiske mobiltelefonsamtaler i støyende omgivelser – som ofte krever ekstra konsentrasjon bare for å høre den som ringer – kan du nå enkelt høre dem på headsettet. Med håndfri bruk og enklere kommunikasjon kan mange brukere vanligvis fortsette å jobbe mens de mottar anrop og ringer.

Omgivningsmikrofoner gjør samtaler "face-to-face" enklere
I miljøer med lave lydnivåer hjelper omgivelsesmikrofoner deg med å høre kjøretøyer som nærmer seg, alarmer og viktige varselsignaler, samtidig som de beskytter hørselen når det er nødvendig. I tillegg kan du enkelt og direkte lytte til omgivelsene dine uten å bli fristet til å ta av headsettet med Push-to-Listen-funksjonen. Denne funksjonen setter også Bluetooth-streaming på pause og aktiverer omgivelses-/miljømikrofonene slik at du kan lytte til ansatte i nærheten og høre andre viktige omgivelseslyder ved lave volumnivåer. Du kan også raskt justere innstillingene med headsettets hendige trykknapper og få stemmebekreftelse på endringene uten å måtte ta av hørselsvernet.

Designet med doble skall, med elektronikken i den ytre delen av dekselet, beskyttes den mot fuktighet og reduserer korrosjon som kan forårsakes av svette. Hvert hodesett drives av to AA alkaliske batterier (eller oppladbare LR6NM NiMH-batterier). For å spare batteristrøm slår headsettet seg av automatisk etter fire timer hvis ingen tast trykkes i løpet av denne tiden, og et stemmevarsel høres når batterinivået er lavt.

En tilkoblet mobilapp for rask tilgang til nyttig informasjon og påminnelser
3M Peltor WS Alert XP hørselsvern kommer med en mobilapp som lar deg enkelt og raskt justere headsettets innstillinger med telefonen mens du beveger deg mellom områder med forskjellige støynivåer. Du kan også logge på 3M Connected Equipment-appen, som gir enkel tilgang til brukerinstruksjoner (både tekst og video), guider, vanlige spørsmål og svar, kontakt med teknisk støtte og viktig teknisk databladinformasjon direkte fra telefonen.

Du kan også få påminnelser om når du skal bytte reserveringer (hygienesett) og velge frekvens for disse varslene via appen. 3M PELTOR-appen er gratis og er inkludert i 3M Connected Equipment-pakken, som gjør det mulig for brukere å administrere, bruke og gjennomgå statusen til alt deres tilkoblede, personlige verneutstyr fra 3M på ett sted. Headset-mobilappen er på engelsk og har også flere andre språkalternativer. Den er kompatibel med iOS og Android.

Tenk på dette hørselsvernet som et hjelpemiddel for å skape et stille kontormiljø. Du kan gjøre jobben fra innsiden av headsettet mens du opprettholder hørselsvernet og fullfører oppgaver.
  • Bluetooth-teknologi for tilkobling til ekstern enhet for håndfri samtale og streaming
  • Støyreduserende mikrofon gir høy talekvalitet i støyende omgivelser
  • Nivåavhengig funksjon gjør det mulig å høre omgivelsesstøy og være oppmerksom på hva som skjer i omgivelsene
  • Utmerket FM-radiomottak
  • Koble til iOS og den Android-kompatible mobilappen, 3M Connected Equipment, gjør det enklere å sette opp og justere headsettet
  • Appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play
  • Mobilappen kan sende påminnelser når du skal bytte tetningsringer (hygienesett), og du kan velge hvor ofte du skal bli påminnet
  • Push-to-listen-funksjonen (trykk-for-å-lytte-funksjon) øker volumet på omgivelseslydene og demper volumet på radio / streaming

Leveringsomfang

  • 1 stykk Bommikrofon
  • 2 stykk AA-batterier

Spesifikasjoner

Hjelmfeste Ja

Bommikrofon Ja

SNR-verdi 30 dB

Farge Svart

Nakkebøyle Nei

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Ekstern inngang Nei

Issebøyle Nei

EAN 4054596920996

Anbefalt