Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WS Alert XArt.nr: 3091746

3M Peltor
Hørselvern
Bluetooth & mobilapplikasjon, hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: 3091746
Hørselvern med hjelmfeste, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til din mobiltelefon for håndfrie samtaler og streaming i støyende omgivelser. Nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene.
Prisjakt
3 560 kr
inkl. MVA

Beregnet 27.04.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Beskrivelse
Art.nr: 3091746
Hørselvern med hjelmfeste, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til din mobiltelefon for håndfrie samtaler og streaming i støyende omgivelser. Nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

3M Peltor WS Alert X er et hørselsvern med hjelmfeste, Bluetooth og støydempende bommikrofon som kobles til din mobiltelefon for håndfri samtale og streaming i støyende omgivelser. Headsettet har også en nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å høre lyder i omgivelsene. WS Alert X kan kobles til mobilappen 3M Connected Equipment slik at du enkelt kan konfigurere den og gjøre finjusteringer. Mobilapplikasjonen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play. For eksempel kan mobilappen sende påminnelser når det er på tide å bytte hygienesett og du kan velge hvor ofte du skal bli påminnet.

Headsettet bidrar til å beskytte mot farlig støy og fremmer samtidig din situasjonsforståelse via den nivåavhengige funksjonen for medhøring til omgivelsesstøy. Hørselvernet har også en Push-to-listen-funksjon som brukes for rask aktivering av omgivelsesstøy.

MERK! Vernehjelmen på bildet er ikke inkludert.

Mobilapplikasjon for mobiltelefonnavigasjon
Mobilappen lar den deg navigere i headsetmenyen og gjøre alle konfigurasjoner på en enkel og rask måte. Innstillinger kan også gjøres ved å bruke de store og brukervennlige knappene på selve hørselsvernet.

Appen gir også rask tilgang til brukerinstruksjoner både i tekst og på video, FAQ og tekniske datablad. En påminnelsesfunksjon forteller deg når det er på tide å bytte hygienesett.

Forbedret støyreduksjon
Den støydempende talemikrofonen er unik og dens støyreduserende funksjoner er viktige for at du skal kunne snakke i telefonen i støyende omgivelser. Talen din forsterkes mens støy rundt stenges ute. Den oppdaterte programvaren som kontrollerer støyreduksjon forbedrer kvaliteten på samtalen ytterligere.

Enklere med Push to Listen
Mikrofonene på utsiden av hørselsvernet fanger opp lyd rundt deg. Lyden analyseres elektronisk og sterke lyder dempes automatisk til maksimalt 82 dB. Du skader ikke hørselen samtidig som talen sorteres ut og du kan høre kollegaer snakke i din nærhet.

Med den nye Push to Listen-funksjonen velger du når lyttefunksjonen skal være aktiv. Med et dobbelttrykk på PÅ-knappen kan du enkelt aktivere lyttefunksjonen når du skal snakke med en kollega. Lydnivået på eventuelle telefonsamtaler og streaming senkes slik at du tydelig kan høre hva som blir sagt uten å måtte løfte dekselet. Når du er ferdig med å snakke med kollegaen din, trykker du på hvilken som helst knapp på hørselsvernet for å slå av Push to Listen.

Overlegen lytting
Samtidig som all skadelig støy effektivt utelukkes, kan du tydelig høre omgivelseslyder og samtaler med personer i nærheten via lyttefunksjonen uten å løfte dekselet og dermed risikere å skade hørselen. Samtidig som alle impulslyder dempes til maksimalt 82 dB, forsterkes de svakere lydene slik at du til og med oppfatter dem bedre med enn uten hørselsvernet.

Streaming av musik
3M Peltor WS Alert X støtter streaming via Bluetooth og lydkvaliteten er meget høy. Takket være en helt ny programvare har lydkvaliteten blitt enda bedre. Når du strømmer musikk, trenger du ikke lenger å trykke på telefonen for å kontrollere musikken du hører på. Med Bluetooth-knappen på hørselsvernet styrer du Play, Pause og Skip.
 • Dempende hørselsvern tilgjengelig i to modeller: med hodebøyle eller vernehjelmfeste
 • Bluetooth-teknologi for tilkobling til en ekstern Bluetooth-enhet som tillater håndfrie samtaler og streaming
 • Støyreduserende bommikrofon gir tydelig taleoverføring i støyende omgivelser
 • Batterilevetid opp til 70 timer
 • Nivåavhengig funksjon gjør det mulig å høre omgivelsesstøy og øke bevisstheten om hva som skjer i miljøet
 • Koble til den iOS- og Android-kompatible mobilappen, 3M Connected Equipment, slik at det er enklere å sette opp og justere headset - Appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play
 • Mobilappen kan sende påminnelser når du skal bytte puteputer (hygienesett) og du kan velge hvor ofte du skal bli påminnet
 • Push-to-listen-funksjon (trykk-for-å lytte-funksjon) for raskt å aktivere omgivelsesstøy
 • Stemmestyrt tilbakemelding etter innstilling - Gjør justeringer uten å måtte ta av headsettet
 • Hodesettet slås av automatisk etter fire timers inaktivitet i en tt spar batteri
 • Utskiftbare puter (hygienesett) og trekk

Leveringsomfang

 • 2 stykk AA-batterier
 • 1 stykk Bommikrofon
 • 1 stykk Bruksanvisning

Spesifikasjoner

Bommikrofon Ja

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

EAN 4054596921061

Anmeldelser

Anbefalt