21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor WorkTunes ProArt.nr: KH15927-2

3M Peltor
Hørselsvern
med hjelmfeste
Beskrivelse
Art.nr: KH15927-2
Hørselvern med FM-radio og innebygd antenne i bøylen, slik at du slipper at den tar borti eller fester seg ved arbeid på trange steder. En veilederstemme i klokken forteller deg hvilken frekvens du er på når du finner en radiostasjon.
1446.00 kr
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes mandag 27. sep
Beskrivelse
Art.nr: KH15927-2
Hørselvern med FM-radio og innebygd antenne i bøylen, slik at du slipper at den tar borti eller fester seg ved arbeid på trange steder. En veilederstemme i klokken forteller deg hvilken frekvens du er på når du finner en radiostasjon.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor WorkTunes Pro er et hørselvern med FM-radio og innebygd antenne i bøylen, slik at du slipper at den tar borti eller fester seg ved arbeid på trange steder. Hørselvernet har flere smarte funksjoner, f.eks. en veilederstemme i klokken som leser opp frekvensen for deg hver gang du finner en radiostasjon. Du vil sette pris på fordelene i løpet av alle timene du bruker hørselvernet. Peltor WorkTunes Pro har dessuten Dual Shell-design, noe som innebærer at all elektronikk er beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken. Hørselvernet er svært komfortabelt å gå med over lang tid, og har den velkjente komforten som du forventer av et hørselvern fra 3M Peltor.

Innebygd antenne i bøylen
Du vil formodentlig legge merke til at Peltor WorkTunes Pro mangler antennen som man vanligvis finner på en FM-radio. Hørselvernet har selvsagt fortsatt en antenne, men den er innebygd i bøylen, slik at du slipper at den tar borti eller fester seg ved arbeid på trange steder.

En veilederstemme i klokken som leser opp frekvensen
Når du søker etter stasjoner på en FM-radio, er det ofte vanskelig å vite om du har funnet stasjonen du leter etter eller ikke. I Peltor WorkTunes Pro er det lett. Nå trenger du ikke lenger lure på hvilken stasjon det er. En veilederstemme forteller deg hvilken frekvens du er på når du finner en radiostasjon.

Lagre opptil fem favorittstasjoner
Den digitale radiokretsen i den innebygde FM-radioen gjør at du kan lagre opptil fem stasjoner. Nå er favorittstasjonene bare et knappetrykk unna.

Lytt til musikk fra mobilen
Du kan koble mobilen til hørselvernet via kabel til 3,5 mm-stereoinngangen. Plutselig har du tilgang til alle spillelistene, podcastene og spennende lydbøker du har på mobilen. Når det ringer, hører du ringesignalet i klokken.

Forbedret lyd takket være ny høyttalerdesign og elektronikk
Med Peltor WorkTunes Pro kan du lytte til radio og musikk mens du jobber, og du er hele tiden beskyttet mot støyen i omgivelsene. Ny høyttalerdesign og ny moderne elektronikk gir forbedret lydkvalitet, som gjør at du nå kan nyte musikken enda mer. For sikkerhets skyld er musikken og lyden i klokken alltid begrenset til maks. 82 dB.

Lettbetjente trykknapper
Når du skal søke etter radiokanal og justere volumet, gjør du det enkelt via lettbetjente knapper.

Elektronikken er mer beskyttet enn før
Peltor WorkTunes Pro har Dual Shell-design, noe som innebærer at all elektronikk i klokken er plassert langt fra øret. Nå er elektronikken bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken.

Velg mellom issebøyle eller hjelmbøyle
Velg mellom klassisk issebøyle eller med hjelmfeste for hjelmmontering. OBS! Hjelm medfølger ikke, kjøpes separat!
 • Hørselvern med innebygd FM-radio som passer for bruk i støyende industriområder, jordbruk, osv.
 • Innebygd antenne i bøylen, slik at du slipper at den tar borti eller fester seg ved arbeid på trange steder
 • En veilederstemme i klokken forteller deg hvilken frekvens du er på når du finner en radiostasjon
 • Du kan lagre opptil fem radiostasjoner
 • Kommunikasjonsradio eller mobil kan kobles til via 3,5 mm-inngangen for lytting
 • Når du skal søke etter radiokanal og justere volumet, gjør du det enkelt via lettbetjente knapper
 • Utstyrt med Dual Shell-design, noe som innebærer at elektronikken er bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken
 • Automatisk avslåing etter 4 timer for å spare på batteriene
 • Driftstid opptil 40 timer
 • Batteritype: 2 x AA-batterier
 • Vekt: 369 g
 • Garanti: 1 år

Leveringsomfang

 • 2 stk. alkaliske AA-batterier
 • Brukerhåndbok

Tekniske data​

Bommikrofon Nei

Bluetooth Nei

Medhøring Nei

Innebygd komradio Nei

Radio Ja

Ekstern inngang Ja

EAN 4054596123328

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Videoklipp

Anbefalt