Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor Tactical XPArt.nr: KH15952-1

3M Peltor
Hørselvern
med issebøyle
Beskrivelse
Art.nr: KH15952-1
Optimalt hørselvern for jakt takket være veldig god støydemping. Hørselvernet har en nivåavhengig funksjon som forsterker myke lyder og demper støy. Funksjonen equalizer gjør det mulig å filtrere bort visse frekvenser, sånn at du bedre hører de lydene du vil høre, og samtidig er beskyttet mot skadelig støy.
Prisjakt
4 079 kr
inkl. MVA

Beregnet 27.04.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Beskrivelse
Art.nr: KH15952-1
Optimalt hørselvern for jakt takket være veldig god støydemping. Hørselvernet har en nivåavhengig funksjon som forsterker myke lyder og demper støy. Funksjonen equalizer gjør det mulig å filtrere bort visse frekvenser, sånn at du bedre hører de lydene du vil høre, og samtidig er beskyttet mot skadelig støy.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor Tactical XP er et optimalt hørselsvern for jakt/pistolskyting da det har veldig god støydemping. Hørselvernet har audioinngang for tilkobling av ekstern radio, samt en nivåavhengig funksjon som forsterker myke lyder og demper støy. Det innebærer at du kan høre omgivelses lyd som konversasjon, maskinlyd og varselsignaler. Den eksterne kommunikasjonen og de nivåavhengige funksjonene er uavhengig av hverandre, som sikrer ekstra god pålitelighet og høyere sikkerhet. Du kan endre utslagstiden for den nivåavhengige funksjonen. En stemme bekrefter vært modus og respektive innstilling. Peltor Tactical XP har foruten voluminnstilling også justerbar balanse mellom venstre og høyre kåpe. Hørselsvernet er dessuten utstyrt med equalizer som gjør det mulig å filtrere bort visse frekvenser, sånn at du hører bedre de lydene du vil høre, og samtidig er beskyttet mot skadelig støy. Hørselvernet er testet og godkjent jamfør direktivet om personlig verneutstyr (PPE) 89/686/EEG og direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) 89/336/EEG, som innebærer at det oppfyller kravene for CE-merking.
  • Nivåavhengig funksjon, sånn at du kan høre omgivende lyd som konversasjon, maskinlyd og varselsignaler.
  • Utstyrt med følgende funksjoner: volum til den nivåavhengige funksjonen, balanse, justerbar utslagstid, equalizer samt volum til den eksterne inngangen og det eksterne inngangsmoduset.
  • Intet klikk ved høye lydimpulser.
  • Elektronisk innspilt menysystem.
  • Den seneste innstillingen lagres ved avstenging.
  • Stenges av automatisk etter to timer om ingen funksjoner er i bruk.
  • Varselsignal gis før avstenging ved lavt batterinivå. Lavt batterinivå indikeres med tre varselsignaler ti timer innen headsettet slås av. Intervallene mellom varselsignalene minsker i takt med at batteriet blir svakere.
  • Audioinngang for ekstern radio.
  • Driftstid: ca 1000 timer.

Leveringsomfang

  • 2 st alkaliske AA-batterier

Spesifikasjoner

Bommikrofon Nei

Bluetooth Nei

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

EAN 7318640045552

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anbefalt