Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor SportTacArt.nr: KH15959

3M Peltor
Hørselvern
Beskrivelse
Art.nr: KH15959
Optimalt hørselvern for jegere og skyttere takket være høykvalitativ beskyttelse mot høye impulslyder. Nivåavhengig funksjon som forsterker svake lyder og demper høye.
Prisjakt
1 920 kr
inkl. MVA

Beregnet 12.12.2023 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: KH15959
Optimalt hørselvern for jegere og skyttere takket være høykvalitativ beskyttelse mot høye impulslyder. Nivåavhengig funksjon som forsterker svake lyder og demper høye.

Produktinformasjon

Egenskaper

3M Peltor SportTac er et spesialutviklet hørselvern for jegere og skyttere. Utstyrt med nivåavhengig funksjon som forsterker svake lyder og demper høye. Perfekt for jegere og skyttere takket være høykvalitativ beskyttelse mot høye impulslyder. Hørselvernet har audioinngang for tilkobling til ekstern radio.

Med de utskiftbare ytterskallene er det enkelt å bytte farge på klokkene (oransje og olivengrønn). Peltor SportTac er testet og godkjent i tråd med direktivet om personlig beskyttelsesutstyr (PPE) 89/686/EEG, og direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) 89/336/EEG, noe som innebærer at det oppfyller kravene til CE-merking.
  • Med de utskiftbare ytterskallene er det enkelt å bytte farge på klokkene.
  • Nivåavhengig funksjon som forsterker svake lyder og demper høye.
  • Utstyrt med en automatisk avstengingsfunksjon.
  • Sammenleggbart for enkel oppbevaring.
  • De siste innstillingene lagres ved avstenging.
  • Automatisk avstenging etter to timer uten aktivitet. To varselsignaler avgis hvert 10. sekund gjennom ett minutt etter 1 time og 59 minutters bruk, som et varsel på at enheten vil slå seg av.
  • Lavt batterinivå indikeres med tre varselsignaler ti timer før headsettet slås av. Intervallene mellom varselsignalene minsker i takt med at batteriet blir svakere.

Leveringsomfang

  • Utskiftbare ytterskall
  • 2 stk. alkaliske AAA-batterier

Spesifikasjoner

Bommikrofon Nei

Farge Svart, Oransje

Bluetooth Nei

Medhør Ja

Innebygd komradio Nei

Serie 3M Peltor SportTac

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

EAN 7318640044852

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Anmeldelser

Anbefalt