21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Peltor ProTac HunterArt.nr: KH15962

3M Peltor
Hørselsvern
Beskrivelse
Art.nr: KH15962
Hørselvern med medhør i en smalere modell som egner seg for jakt. Jaktradio eller mobil kan kobles til for lytting via 3,5 mm-inngangen.
796.00 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: KH15962
Hørselvern med medhør i en smalere modell som egner seg for jakt. Jaktradio eller mobil kan kobles til for lytting via 3,5 mm-inngangen.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Peltor ProTac Hunter er et hørselvern med medhør i en smalere modell som egner seg for jakt. Medhørfunksjonen i klokkene reagerer lynraskt og beskytter hørselen mot høye impulslyder. Men den gjør det så mykt at du i de fleste tilfeller aldri rekker å høre klippet når beskyttelsen aktiveres. Hørselvernet er svært komfortabelt å gå med over lang tid, og har den velkjente komforten som du forventer av et hørselvern fra 3M Peltor.

Koble til jaktradioen eller mobilen for lytting
Du kan koble til jaktradioen eller mobilen for lytting via 3,5 mm-stereoinngangen på Peltor ProTac Hunter, slik at du kan kommunisere til enhver tid.

Overlegen medlytting
Mikrofoner utenpå klokkene fanger opp lyder i omgivelsene med stor presisjon, og lyden analyseres lynraskt av den innebygde elektronikken før den når øret. Svake lyder kan forsterkes nesten tre ganger den normale hørselen ( dB), slik at du bedre kan høre dyr som nærmer seg og hunden som bjeffer på lengre avstand. Lyden gjengis i stereo, slik at du beholder evnen til å avgjøre hvor lyden kommer fra. Høye lydnivåer, som skuddet fra geværet, dempes derimot på brøkdelen av et sekund før de når ørene.

Elektronikken er mer beskyttet enn før
Peltor ProTac Hunter har Dual Shell-design, noe som innebærer at all elektronikk i klokken er plassert langt fra øret. Nå er elektronikken bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken.

Lettbetjente trykknapper
Når du skal justere volumet, gjør du det ganske enkelt via lettbetjente knapper.

Hva er forskjellen på Peltor ProTac Hunter og Peltor ProTac Shooter-
Peltor ProTac Hunter er en smalere modell som passer for jakt, mens Peltor ProTac Shooter er en bredere modell med mer demping og som egner seg for bruk på skytterbanen.
 • Hørselvern i en smalere modell som egner seg for jakt
 • Medhør som demper høye lyder samtidig som de svake forsterkes
 • Medhørfunksjonen øker sikkerheten og tryggheten fordi du bedre kan høre varselsignaler, alarmer, rop, ryggende kjøretøyer, osv.
 • Jaktradio eller mobil kan kobles til for lytting via 3,5 mm-inngangen
 • Når du skal justere volumet, gjør du det ganske enkelt via lettbetjente knapper
 • Utstyrt med Dual Shell-design, noe som innebærer at elektronikken er bedre beskyttet mot svette og fukt, som ellers kan skade elektronikken
 • Automatisk avslåing etter 4 timer for å spare på batteriene
 • Driftstid opptil 100 timer
 • Batteritype: 2 x AA-batterier
 • Vekt: 303 g

Leveringsomfang

 • 2 stk. alkaliske AA-batterier
 • Brukerhåndbok

Tekniske data​

Bommikrofon Nei

Bluetooth Nei

Medhøring Ja

Innebygd komradio Nei

Radio Nei

Ekstern inngang Ja

EAN 4054596123120

Garanti

Les mer om garantien fra 3M
3M tilbyr en spesifikk garanti på visse produkter innen kommunikasjonsløsninger, sveisbeskyttelse og åndedrettsvern. Garantien betyr gunstigere betingelser for deg som kunde. Les alt om 3M-garantien her for å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt bestemte produkt. Noter at garantiene kan variere avhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.

Videoklipp

Anmeldelser

Anbefalt