Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Monitor Paradox MArt.nr: 3133081

Monitor
Vernesko
S3, svart
Beskrivelse
Art.nr: 3133081
Paradox M er en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox inneholder lette og komfortable vernesko som til tross for høy komfort ikke går på akkord med sikkerheten.
Prisjakt
3 567 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
41
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3133081
Paradox M er en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox inneholder lette og komfortable vernesko som til tross for høy komfort ikke går på akkord med sikkerheten.

Produktinformasjon

Egenskaper

Paradox M er en ny sko i Monitors Paradox-serie. Paradox inneholder lette og komfortable vernesko som til tross for høy komfort ikke går på akkord med sikkerheten. Alle sko i denne serien har en mellomsåle laget av et ekstremt mykt ETPU-materiale som har en såkalt Return – Rebound på over 58 %, en av markedets absolutt best polstrede vernesko.

Skoens yttersåle er laget av sklisikker gummi, som også har et av de beste SRC-resultatene på markedet. Overdelen er i Hypertex, som er laget av polyester og polyuretan, som gir et ekstremt slitesterkt tekstilmateriale. Tåen har et ekstra lag med gummiforsterkning, for ytterligere å forlenge produktets levetid. Skoens fôr er laget av et fuktabsorberende tekstil med en ny Monitor Pro-Support Recycle innersåle laget av EVA med ekstra dempingssoner under hælen og forfoten. Spikerbeskyttelsen er Monitors Pantzar APT-beskyttelse som er ekstremt lett og fleksibel. Tåhetten er bred for god bevegelighet og laget av aluminium. Modell Paradox M har også en L6 BOA teknologi feste på siden av skoen som sikrer at skoen sitter som den skal og er enkel å ta av og på.
Tekniske data​ 
ESDJa
FôrTekstil:Farge
LestBred
OverdelHypertex
BeskyttelsesklasseS3
SlitesåleGummi
SpikerbeskyttelseMyk spikerbeskyttelse
Størrelse41
Type lukkingBOAⓇ
Type skoTett
TåhetteAluminium
Samsvarer medEN ISO 20345:2021 S3 FO SR ESD

Spesifikasjoner

Vanntett Nei

Tåhette Aluminium

Modell Herre

Beskyttelsesklasse S3

Farge Svart

Lese Bred

Varmforet Nei

Nedleggelse BOA

Vannbestandighet Ikke-vanntett

Størrelse 41

EAN 7330077179945

Anbefalt