Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

REMS Picus S1 Set 62 Simplex 2Art.nr: 3016039

REMS
Diamantbormaskin
med borstativ og tilbehør, 1800 W
Beskrivelse
Art.nr: 3016039
Kompakt praktisk elverktøy for kjerneboring, f.eks. i betong, armert betong, alle typer murverk, naturstein, asfalt, alle typer gulvmasse. Tørr- og våtboring, for hånd eller med borstativ.
Prisjakt
41 890 kr
inkl. MVA

Estimert 9-14 dager fra leverandør

30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3016039
Kompakt praktisk elverktøy for kjerneboring, f.eks. i betong, armert betong, alle typer murverk, naturstein, asfalt, alle typer gulvmasse. Tørr- og våtboring, for hånd eller med borstativ.

Produktinformasjon

Egenskaper

Kompakt praktisk elverktøy for kjerneboring, f.eks. i betong, armert betong, alle typer murverk, naturstein, asfalt, alle typer gulvmasse. Tørr- og våtboring, for hånd eller med borstativ. For håndverk og industri. Betong, armert betong opptil Ø102 (132) mm. Murverk og andre opptil Ø162 mm. REMS Picus S1 – kjerneboring i stedet for meisling. Enkelt, raskt, vibrasjonsfritt. 1 system – 4 funksjoner. Perfekt for installatøren.

Universell bruk
Universalmaskin for tørr- og våtboring, for hånd eller med borstativ. Kan brukes overalt, i smale vinkler, langs vegger. For en rekke materialer. For rørlednings- og kabelgjennomføringer, ventilasjonskanaler, kontrollkjerneboring.

REMS Simplex 2
Robust, praktisk borstativ for kjerneboring til og med Ø200 mm. Boresøyle som er motstandsdyktig mot bøying og vridning med 4-kants presisjonsstålrør, hardbearbeidet, med ekstra smal tolereranse, for vibrasjonsfattig styring av fremmatingssleiden. Boresøyle styrt i stabil fot og 2 ganger skrudd, for høy stivhet ved boring. Fot av stålprofil. Fire innstillingsskruer for justering av ujevnheter, for nøyaktig oppstilling. Festeplate til fastsetting av maskiner med spennhals Ø60 mm. Fremmatingssleiden styres med innstillbare og forspente glidelagre av plast fra alle sider. Nøyaktig fremmating garanterer lett, vibrasjonsfri boring og presis borfremmating. For høyt fremmatingstrykk og lang levetid på borekronen. Libelle integrert i fremmatingssleiden for nøyaktig nivellering av borstativet. Låsing av fremmatingssleiden for enkel montering av borekroner og sikker transport. Stabil festeplate, vridningsstiv, til fastsetting av drivanordninger med spennhals Ø60 mm. Kraftoverførende tannstangdrift med ergonomisk utformet fremmatingsspak som kan plasseres på begge sider av fremmatingssleiden.
Tekniske data​ 
Dimensjonopptil Ø102 mm (132 mm)
Effekt1800 W
Utførelsemed stativ
REMS artikkelnummer180031R220

Spesifikasjoner

Watt 1800 W

Borekapasitet betong 132 mm

Veske inkludert Ja

Borekapasitet tegl 162 mm

EAN 4039976108553

Nedlastbare filer

Anbefalt