Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Black & Decker BDCJS18-QWArt.nr: 2840143

Black & Decker
Stikksag
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 2840143
18 V pendelstikksag som har kraften og allsidigheten som trengs for enkelt å kunne sage profiler, kurver og hjørner med presisjon. Den kraftige motoren med pendelfunksjon muliggjør rask og nøyaktig kapping gjennom tre, plast og metall
Prisjakt
1 416 kr
inkl. MVA

Estimert 8-12 dager fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: 2840143
18 V pendelstikksag som har kraften og allsidigheten som trengs for enkelt å kunne sage profiler, kurver og hjørner med presisjon. Den kraftige motoren med pendelfunksjon muliggjør rask og nøyaktig kapping gjennom tre, plast og metall
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Black & Decker BDCJS18-QW er en 18 V pendelstikksag som har kraften og allsidigheten som trengs for enkelt å kunne sage profiler, kurver og hjørner med presisjon. Den kraftige motoren med pendelfunksjon muliggjør rask og nøyaktig kapping gjennom tre, plast og metall uten å krangle med forstyrrende ledninger. God sikt på sagelinjen og kompakt design med lav vekt gjør at det er enkelt å sage, samtidig som det verktøyfrie bladbyttet er raskt og smidig. Leveres med blad, batteri og lader.

Ikke gå glipp av POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™ innebærer at du kan bruke alle 18 V-produkter med ett og samme batteri, og du kan enkelt veksle fra Gjør-det-selv-produktet til klipping av gressmatten. Takket være POWERCONNECT™ gjør BLACK+DECKER™ hverdagen din enklere, og når du er godt i gang med samlingen av verktøy, kan du enkelt bygge videre med de maskiner og verktøy du trenger for akkurat ditt prosjekt. Hvis du allerede har et batteri og lader, kan du enkelt supplere med ønsket verktøy fra 18 V-serien uten at du trenger å kjøpe nytt batteri – på den måten slipper du unødige kostnader og kan enkelt få mer gjort i hjemmet.

POWERCONNECT™-systemet er kompatibelt med alle 18 V-produkter fra BLACK+DECKER™, noe som inkluderer alt fra Gjør-det-selv-maskiner (boremaskiner, skrutrekkere, slipemaskiner og mange flere), skaftstøvsugere og hageverktøy som gressklippere, gresstrimmere og hekksakser.
  • Splintbeskyttelse for beste resultat og sikkerhet
  • Pendelfunksjon for hurtigsaging
  • Verktøyfritt bladbytte. Passer både T&U Shank-blad
  • Fri sikt for nøyaktige skjær
  • Kompakt lettvekter for høyere komfort og bedre kontroll ved bruk
  • Låsbar strømbryter for økt komfort ved lenger bruk
  • Gjæringssaging 0, 22,5 og 45°

Leveringsomfang

  • 1 stk. 400 mA lader
  • 1 stk. treblad
  • 1 stk. 2,0 Ah-batteri
Tekniske data: 
Spenning18 V
Slag0-2500 o/min
Gjæringssaging0, 22,5 eller 45°
Sagedybde tre55 mm
Sagedybde metall8 mm
Sagedybde i aluminium20 mm
Slaglengde19 mm
Lydeffekt95,5 dB(A)
Vibrasjon6 m/s²

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Veske inkludert Nei

Batteri inngår Ja

EAN 5035048630327

Anbefalt