Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Flir ONE Pro LTArt.nr: MZ13597-2

Flir
Varmekamera
for Android med USB-C
Beskrivelse
Art.nr: MZ13597-2
Med tilbehøret FLIR ONE Pro LT forvandler du smarttelefonen eller nettbrettet til et kraftig varmekamera. Se infrarøde bilder i sanntid på skjermen, og oppdag enkelt eventuelle vannlekkasjer og varmetap, slik at du kan holde energikostnadene nede.
Prisjakt
5 002 kr
inkl. MVA
8 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Beskrivelse
Art.nr: MZ13597-2
Med tilbehøret FLIR ONE Pro LT forvandler du smarttelefonen eller nettbrettet til et kraftig varmekamera. Se infrarøde bilder i sanntid på skjermen, og oppdag enkelt eventuelle vannlekkasjer og varmetap, slik at du kan holde energikostnadene nede.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

FLIR ONE Pro LT er et lite tilbehør som forvandler smarttelefonen eller nettbrettet til et kraftig varmekamera sammen med FLIR ONE-appen. Når du fester tilbehøret på smarttelefonen eller nettbrettet og starter appen, vises det infrarøde bilder i sanntid direkte på skjermen. FLIR ONE Pro LT leser av varmeenergien slik at du kan se og måle hårfine temperaturvariasjoner i et termografisk perspektiv. Med FLIR ONE Pro LT kan du raskt og enkelt oppdage energilekkasjer i hjemmet, se hva som skjer i hagen om natten og mye mer.


Flir ONE Pro LT

Med FLIR ONE Pro LT kan du finne skjulte problemer raskere enn noensinne. Koble enkelt FLIR ONE Pro LT til en Android-kompatibel telefon eller nettbrett med en USB-C-kabel, og få et kraftig varmekamera med en pikseloppløsning på 4800. Verdensledende MSX-teknologi og VividIR bildebehandling gjør at du får bilder med tydelige detaljer, slik at du kan se at du faktisk har løst problemet du skulle ta hånd om. Uansett om du inspiserer sikringsskap, feilsøker varme-/ventilasjonssystemer eller leter etter vannskader, er FLIR ONE Pro LT et verktøy som ingen aktør bør være foruten.


Hjem- og bygningsinspeksjon

FLIR ONE Pro LT passer for alle fra tømrere til meglere og gir deg og kundene all informasjonen som trengs for å kunne ta viktige beslutninger takket være FLIRs bildeforbedringsteknologi VividIR™. Oppdag temperaturforskjeller som oppstår ved manglende eller feil isolering, luftlekkasje og fuktangrep, osv. Nå trenger du ikke gjette deg frem lenger. Du finner raskt kilden til energitap, vannskader og konstruksjonsmessige problemer slik at du kan vise den til kunden - og vise at feilen er rettet opp - og dermed jobbe raskere og mer effektivt.


HVAC og VVS

Hvis du jobber med VVS, trenger du et enkelt verktøy som hjelper deg å finne problemer raskt og effektivt. Du må kunne vise kundene nøyaktig hva som er feil, og at du senere faktisk har rettet opp feilen. Det spiller ingen rolle om det er snakk om en luftlekkasje, vannlekkasje eller kortslutning, FLIR ONE Pro LT viser hvor problemet ligger.


Berøringsfri temperaturmåling

Mange vanlige el-feil genererer varme. Det gjør at du raskt og enkelt kan finne potensielle problemer med FLIR ONE Pro LT. Du får nøyaktig berøringsfri temperaturmåling på sikker avstand fra strømførende utstyr, og all informasjonen du trenger for å finne hva som er feil.


Perfekt for alle hjemmefiksere

Undersøk huset før du kjøper det, og finn skjulte problemer som ellers kan koste deg tusenvis av kroner. Optimaliser energieffektiviteten hjemme. Lokaliser overbelastede kretser for å øke sikkerheten i huset. Du trenger være helt avhengig av hva takstmannen sier, men kan selv sjekke at det ikke finnes utette dører eller vinduer som har gått i stykker.


Bildedetaljer og skarphet

Med bildebehandlingsteknologien VividIR™ får du tydeligere detaljer, mulighet til å måle mindre komponenter på lengre avstand og til å jobbe sikrere rundt strømførende utstyr.


FLIR MSX

Med MSX-funksjonen i FLIR ONE Pro LT hentes det detaljer fra fargekameraet som legges over varmebildene, slik at man får mer informasjon i ett og samme bilde.


Tåler tøffe tak

FLIR ONE Pro LT er beregnet for de krevende forholdene som den vil bli utsatt for hver dag. Den har bestått falltester på 1,8 meter og er utrolig robust.


Måleintervall

FLIR ONE Pro LT har et måleintervall mellom –20° og 120 °C. Med opptil tre punktmålere og seks temperaturområder av interesse, gir FLIR ONE Pro LT deg omfattende funksjoner for analyse og rapportering ute i felten.


OneFit-kompatibilitet

Den revolusjonerende OneFit-tilkoblingen med justerbar høyde gjør at din FLIR One passer til telefonen eller nettbrettet også med en veske på plass. Med OneFit trenger du ikke velge enten funksjon eller sikkerhet.


Appen FLIR ONE

Den oppgraderte FLIR ONE-appen krever kontoinnlogging for at du skal kunne aktivere garantiregistrering og få tilgang til de siste oppdateringene fra FLIR. Den er kompatibel med smartklokker og har nye profesjonelle funksjoner som gir optimale bilder. Den inneholder videofilmer med smarte tips og kan dessuten brukes i kombinasjon med FLIR Tools, slik at du kan lage enkle rapporter direkte fra smarttelefonen.

Tekniske data:
Sertifiseringer MFi (iOS-versjon), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Driftstemperatur 0-35 °C , batterilading 0-30 °C
Falltestet Fall fra 1,8 m
Varmesensor Pikselstørrelse 17 µm, 8-14 µm spektralintervall
IR-oppløsning 80x60 piksler
Visuell oppløsning 1440x1080 piksler
HFOV/VFOV 50° ± 1°/38° ± 1°
Bildehastighet 8,7 Hz
Fokus Fast 15 cm til uendelig
Dynamisk intervall for motiv -20 °C – 120°C, -4 °F - 248°F
Presisjon ±3 °C eller ±5%, prosent av forskjellen mellom omgivelsestemperatur og motivtemperatur. Gjelder 60 sek etter start når enheten er innenfor 15-35 °C og motivet er innenfor 5-120 °C.
Varmefølsomhet (MRDT) 150 mK
Emissivitetsinnstillinger Matt: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60%, Glossy: 30 %
Reflektert bakgrunnstemperatur er 22 °C
Lukker Automatisk/manuell
Batteritid Ca 1 h
Ladetid 40 min
Vis/ta opp video og stillbilder Lagres som 1440x1080 px
Filformat Stillbilder – radiometrisk jpeg
Video – MPEG-4 (filformat MOV (iOS), MP4 (Android))
Kameralmoduser Video, stillbilde, timelapse
Paletter Gray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava og Wheel
Instrumentdata Av/°C/°F. Oppløsning 0,1 °C/0,1 °F
Tilpasningsbar MSX-avstand 0,3 m
Mål 68x34x14 mm
Vekt 36,5 g

Spesifikasjoner

MSX-bilder Ja

Wifi Ja

Utskiftbart objektiv Nei

Bruksområde Termografi

Bluetooth Ja

EAN 7332558015728

Anbefalt