21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Flir E8Art.nr: MA13548

Flir
Varmekamera
med Wi-Fi
Beskrivelse
Art.nr: MA13548
Varmekamera med Wi-Fi, 320x240 piksler i oppløsning innenfor måleområdet -20 ºC til 250 ºC og termisk følsomhet på 0,06 ºC. Utstyrt med digitalkamera, bilde-i-bilde-funksjon og MSX-funksjon, som gir et mer detaljert bilde enn noensinne.
40313.75 kr
inkl. MVA
Sendes i løpet av 20-25 dager
Beskrivelse
Art.nr: MA13548
Varmekamera med Wi-Fi, 320x240 piksler i oppløsning innenfor måleområdet -20 ºC til 250 ºC og termisk følsomhet på 0,06 ºC. Utstyrt med digitalkamera, bilde-i-bilde-funksjon og MSX-funksjon, som gir et mer detaljert bilde enn noensinne.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Produktinformasjon
Egenskaper
FLIR E8 er et kompakt varmekamera med Wi-Fi, oppløsning på 320x240 piksler, måleområde mellom -20 ºC til 250 ºC, synsvinkel på 45°x34° og termisk følsomhet på 0,06 ºC. Varmekameraet har et innebygd digitalkamera, noe som gjør inspeksjonen raskere og enklere. Kameraet tåler et fall på opptil 2 meter og er støv- og vannsprutbeskyttet med beskyttelsesklasse IP54. Med en vekt på bare 575 gram er FLIR E8 det letteste og mest kompakte varmekameraet i sin klasse. Det faste, fokusfrie objektivet gjør det lett å bruke. Rett kameraet mot det du skal måle, og ta et bilde. Det tydelige og fargesterke displayet gir deg umiddelbart visuell informasjon om eventuelle problemområder. Varmebildene gir viktig informasjon om du f.eks. skal kontrollere elektriske installasjoner, isolering, m.m. Ideelt for elektriske og mekaniske inspeksjoner. Varmekameraet er svært lett å bruke, også for den som ikke har jobbet med varmekameraer tidligere. Varmekameraet er også utstyrt med den innovative MSX-funksjonen (Multi Spectral Dynamic Imaging), som gir et mer detaljrikt bilde enn noensinne. WiFiTrådløs bildeoverføring til smarttelefon eller nettbrett. Svært lett å brukeVarmekameraet er svært lett å forstå, og er designet for uerfarne brukere. Kameraet er intuitivt og leveres med fullstendig bruksanvisning. FokusfriDet faste, fokusfrie objektivet gjør det lett å bruke varmekameraet. Kompakt format og lav vektTakket være sitt kompakte format og lave vekt på bare 575g, er varmekameraet lett å ta med seg. Robust og tåler et fall fra opptil 2 meterVarmekameraet tåler et fall på opptil 2 meter og er støv- og vannsprutbeskyttet med IP54. Enestående målepresisjon/nøyaktighetEn høy nøyaktighet på ±2°C eller ±2% gir følsomme varmebilder for generell vedlikeholdsanalyse. Kameraet kan måle temperaturer opptil +250°C og oppdager så små temperaturforskjeller som 0,06°C. Målefunksjonene inkluderer punktmåling, korrigering av emissivitet og reflektert temperatur samt tabell over emissivitet. Lyssterk LCD-skjermLCD-skjermen viser skarpe varmebilder og lettleste temperaturmåleverdier. Programvare for rapportering og analyse inngår FLIR Tools programvare er tilgjengelig for gratis nedlasting for alle Ex-brukere. DigitalkameraVarmekameraet har et innebygd digitalkamera, noe som gjør inspeksjonen raskere og enklere. Bilde-i-bildeSkaper et varmebildelag over varmebildet. Denne funksjonen hjelper deg å oppdage og fremheve følsomme eller farlige temperaturutviklinger, og gjør det lett å tolke rapporter, også for personer uten erfaring med infrarød bildeteknologi. Internminne som lagrer bilderVarmekameraet har et internminne som lagrer opptil 500 JPEG-bilder. Filoverføring til datamaskin via USB-ledning for etteranalyse og rapportering. Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX)Den innovative MSX-funksjonen skaper et mer detaljrikt bilde enn noensinne. MSX-funksjonen forsterker IR-bildet med detaljer fra det visuelle bildet. Fordeler med MSX:
 • Skarpere varmebilder
 • Raskere objektidentifisering
 • Tydeligere rapporter
 • Lettere å finne riktig løsning
 • Eksepsjonelt kontrastrikt varmebilde viser nøyaktig hvor problemet ligger
 • Tydelig og enkel identifisering av måleobjektet uten at temperaturopplysningene påvirkes
 • Bildekvalitet utover det vanlige. Reduserer behovet for et separat digitalbilde i rapporten
Målefunksjoner
 • Sentrert målepunkt (fast målekryss i midten av bildet)
 • Område med maks./min.-temperatur
 • Fargealarm med blå under / rød over angitt temperatur

Tekniske data:  
Oppløsning 320x240 piksler
Måleområde -20ºC til +250ºC
Termisk følsomhet 0.06ºC
Bildeoppdatering 9Hz
MSX Ja
Digitalkamera Ja
Bilde-i-bilde Ja
Målefunksjoner Sentrert målepunkt, area med max/min temperatur, fargealarm med blå under / rød over angitt temperatur
Minste fokusavstand 0,5 meter
Batteritype / Driftstid Li-ion / 4 timer
Mål 244 × 95 × 140 mm
Vekt 575 gram
 

Leveringsomfang

 • 1 stk. Hard transportveske
 • 1 stk. Oppladbart Li-Ion-batteri
 • 1 stk. Batterilader multiplugg
 • 1 stk. USB-kabel
 • Brukerhåndbok
Tekniske data​

MSX-bilder Ja

Wifi Ja

Utskiftbart objektiv Ja

Bruksområde Termografi

Bluetooth Ja

EAN 4743254002890

Garanti
FLIR 2 års produktgaranti
Garantien gjelder ved registrering hos FLIR. Klikk her for å registrere 2 års produktgaranti.

FLIR 10 års detektorgaranti
Garantien gjelder ved registrering hos FLIR. Klikk her for å registrere 10 års detektorgaranti.
Videoklipp
Anbefalt

Vi benytter oss av Cookies. Ved å fortsette godkjenner du vår Integritets- og Cookiepolicy