Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena Micro-Drip-System 13206-20Art.nr: 3126537

Gardena
T-kobling
5-pakk, 1/2"
Beskrivelse
Art.nr: 3126537
T-kobling med sprinklerbraketter fra GARDENA hjelper deg med å lage stabile installasjoner av sprinkler til 13 mm Installasjonsrør eller Drypslange i Micro-Drip-System.
Prisjakt
98 kr
inkl. MVA
6 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3126537
T-kobling med sprinklerbraketter fra GARDENA hjelper deg med å lage stabile installasjoner av sprinkler til 13 mm Installasjonsrør eller Drypslange i Micro-Drip-System.

Produktinformasjon

Egenskaper

T-kobling med sprinklerbraketter fra GARDENA hjelper deg med å lage stabile installasjoner av sprinkler til 13 mm Installasjonsrør eller Drypslange i Micro-Drip-System. De fem T-koblingene som følger med har to inn- og utløp hver for installasjonsrør og ett inn- og utløp for montering av spredebraketten. På denne måten har du mulighet til å tilpasse systemet til dine planter. Den patenterte tilkoblingsteknologien gjør det mulig å utvide ditt Micro-Drip-System i hagen din, raskt, enkelt og fleksibelt. Installasjonen er intuitiv takket være de smarte symbolene. Det avgis en tydelig klikkelyd under installasjonen, som tydelig indikerer at installasjonen har foregått riktig og at komponenten er tilkoblet. Systemet er bærekraftig takket være at det kan gjenbrukes. Takket være Quick & Easy-tilkoblingsteknologien kan du enkelt koble Micro-Drip-komponenter til hverandre, utvide systemet eller ta deler fra hverandre. I kombinasjon med den separat tilgjengelige Gardena Pressure Equalizer 1000 eller Pressure Equalizer 2000, er Micro-Drip-Systemet pålitelig tett og har et jevnt vanntrykk. Med T-kobling med sprederfeste har du et kvalitetsprodukt fra GARDENA laget i Europa.
Tekniske data​ 
Antall5 stykk
Passer13 mm (1/2")
"Quick & Easy" Connection TechnologyJa

Spesifikasjoner

Slangediameter 13 mm

Tilkobling gjenge G15

Serie Gardena Micro-Drip-System

Materiale Plast

EAN 4078500058605

Anbefalt