Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena 4000/1Art.nr: 2970364

Gardena
Pumpe
for regnvanntønne
Beskrivelse
Art.nr: 2970364
400 W pumpe som leverer en flyt på opptil 4000 l/h. Pumpen passer for regnvanntønner og hjelper deg å lagre vann og tilhørende kostnader. Utformet med fokus på enkel, effektiv og behagelig håndtering og kan brukes på en mengde forskjellige måter.
Prisjakt
1 036 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
932 kr -10%
inkl. MVA
4 stk på lager | Sendes mandag 22. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 2970364
400 W pumpe som leverer en flyt på opptil 4000 l/h. Pumpen passer for regnvanntønner og hjelper deg å lagre vann og tilhørende kostnader. Utformet med fokus på enkel, effektiv og behagelig håndtering og kan brukes på en mengde forskjellige måter.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA 4000/1 er en pumpe på 400 W som gir en flyt på opptil 4000 l/h. Med over 40 års erfaring innen utvikling av vannpumper er GARDENA markedsledende og det selvsagte valget for svært effektive, robuste hagesystemer. GARDENAs pumpe for regnvanntønne 4000/1 hjelper deg å lagre vann og tilhørende kostnader, siden du kan bruke regnvannet fra en tønne eller cisterne for å vanne i hagen.

Pumpen har blitt utformet med fokus på enkel, effektiv og komfortabel håndtering. Denne modellen er produsert i høykvalitativ glassfiberforsterket plast og kan brukes på en rekke forskjellige måter. Uansett om du vil fylle vannkannen eller bruke vannspreder eller strålepistol, er denne pumpen det perfekte hjelpemiddelet. Likeså om du vil bruke små vannspredere eller et Micro-Drip-system. Du trenger ikke å være urolig for smuss eller skader – takket være det innebygde filteret som er lett å rengjøre er pumpen og alle tilkoblingsanordninger alltid godt beskyttet.

Når regnvanntønnen er tom, kommer flottøren til bruk, siden den beskytter mot skader som oppstår ved tørrkjøring. Du kan justere høyden for av- og påkobling som du vil. Vil du tømme beholderen ned til 5 mm? Da er det bare å stille inn pumpen på kontinuerlig drift. En annen viktig detalj er det patenterte og strømningsoptimerte teleskoprøret av lett og holdbar aluminium. Du kan til og med tilpasse det etter høyden på regnvanntønnen slik at vannet kan ledes uten spill eller bøyde slanger. Den medfølgende reguleringsventilen har flere funksjoner. Du kan bruke den for å styre strømmen eller slå av slangen slik at vannstrømmen slutter helt. Pumpen er også lett å flytte: Bare heng tilkoblingskabelen over det stødige røret og bruk det som håndtak.

GARDENAs pumpe for regnvanntønne 4000/1 er en prisgunstig vannpumpe med middelhøy kapasitet som kan brukes til forskjellige typer pumping i regnvanntønner, eller bare for tømming.
  • Produsert av glassfiberforsterket plast
  • Praktisk, effektiv og enkel å bruke
  • Stiller lave krav til vedlikehold og er allsidig siden den også passer til avtapping
  • Teleskoprøret kan justeres til riktig lengde for akkurat din regntønne (615–815 mm), noe som gjør at vannet kan transporteres over kanten på regntønnen uten spill
  • Justerbar flottørbryter – Når vannet når ned til et visst laveste nivå, kommer pumpen til å slås av for å unngå tørrkjøring
  • Passer gjennom åpninger på 15 cm, for eksempel i IBC-beholder
  • Velg mellom bærehåndtaket og det koblede teleskoprøret
  • Pumpen er enkel å oppbevare og lett å transportere mellom forskjellige steder
  • Pumpe for regnvannstank kan enkelt kobles til vannsprederen Aqua fra GARDENA takket være trykket på 1,3 bar
  • Det integrerte og lett tilgjengelige finfilteret beskytter pumpen mot blokkeringer
  • Rengjøringen er svært enkel

Leveringsomfang

  • 1 stk. reguleringsventil
Tekniske data: 
Effekt
400 W
Maksimal leveringskapasitet
4000 l/h
Maks. trykk
1,3 bar
Maksimal senkedybde
7 m
Maksimal trykkhøyde
13 m
Maksimal væsketemperatur
35 °C
Kabellengde
10 m
Type strømkabel
H05 RNF
Elektrisk kapslingsgrad
IP X8

Spesifikasjoner

Watt 400 W

Kabellengde 10 m

EAN 4078500047821

Anbefalt