Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Svea Redskap 32230Art.nr: 3126357

Svea Redskap
Kantskjærer
Beskrivelse
Art.nr: 3126357
Kantskjærer med perfekt presisjon. Denne kantskjæreren legger ut materialet fra kanten og lager en utsparing mot kanten.
Prisjakt
1 186 kr
inkl. MVA

Estimert 8-11 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3126357
Kantskjærer med perfekt presisjon. Denne kantskjæreren legger ut materialet fra kanten og lager en utsparing mot kanten.

Produktinformasjon

Egenskaper

Kantskjærer med perfekt presisjon. Denne kantskjæreren legger ut materialet fra kanten og lager en utsparing mot kanten. Det er lett å kjøre både rette strekker og runde former. Kantklipperen er vendbar slik at du kan kjøre alle slags kanter, f.eks. sandbunkere og blomsterbed. Det er valgfritt om man vil gå i grusen, sanden, jorden eller på gresset. Den er lett å jobbe med og fungerer på alle typer overflater og gir rette fine kanter.

Montert på Svea Redskaps Hjulhakke, som muliggjør raskt og effektivt arbeid uten å slite ryggen. Kanting med hjulhakken er både raskere og enklere enn de fleste motoriserte kantklippere. Hjulhakkens design og trinnløse høydejustering gir stor kraft når man bruker muskelkraften til begge armer og hele kroppsvekten. Dette gir igjen fantastisk ergonomi og presisjon som også reduserer belastningen på rygg og skuldre. Kantskjæreren brukes på mange forskjellige områder, f.eks. blomsterbed, grusstier og sandbunkere.

Spesifikasjoner

EAN 7350063550091

Anbefalt