Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena EcoLineArt.nr: 3102236

Gardena
Rosesaks
Beskrivelse
Art.nr: 3102236
Rosesaks er en moderne og slitesterk klassiker med en klippediameter på 18 mm som jobber presist og kraftig. Rosesaksen er ideell for å kutte blomster og unge planteskudd.
Prisjakt
289 kr
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes mandag 22. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3102236
Rosesaks er en moderne og slitesterk klassiker med en klippediameter på 18 mm som jobber presist og kraftig. Rosesaksen er ideell for å kutte blomster og unge planteskudd.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA EcoLine Rosesaks er en moderne og slitesterk klassiker med en klippediameter på 18 mm som jobber presist og kraftig. Rosesaksen er ideell for å kutte blomster og unge planteskudd. Plastkomponentene er laget av mer enn 80 % resirkulert husholdningsplast, noe som gjør rosesaksen til et mer miljøvennlig alternativ for gartnere og hobbydyrkere. Skjærehodeknivene er laget av rustfritt stål, hvorav 75 % av stålkomponentene i saksen er laget av resirkulert materiale. De presisjonsslipte bladene bruker bypass-skjæringsprinsippet for presis og enkel kutting. Takket være det ergonomiske håndtaket på saksen er det enkelt å klippe planter for hånd. Andre praktiske funksjoner ved EcoLine-saksen er presisjonsslipte blader med klebebeskyttelse. Rosesaksen kan enkelt låses og oppbevares sikkert med enhånds sikkerhetslåsen.

Kvalitetsproduktet er produsert i Tyskland med 25 års produsentgaranti fra GARDENA. ReTh!Nk EcoLine-serien er laget med tanke på holdbarhet og design.
  • Nøyaktig og kraftfull rosesaks
  • Avskårne blomster og unge planteskudd
  • Skjærehodeknivene er laget av rustfritt stål
  • Bypass-skjæreprinsipp for presis og enkel skjæring
  • Ergonomisk håndtak på saksen gjør det enkelt å kutte planter for hånd
  • Presisjonsslipte kniver med pinnebeskyttelse
  • Kan enkelt låses og oppbevares sikkert med enhånds sikkerhetslåsen
Tekniske data​ 
Skjærediameter18 mm

Spesifikasjoner

Kappekapasitet 18 mm

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057523

Anbefalt