Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gardena PowerMax 30/18V P4AArt.nr: 3126365

Gardena
Gressklipper
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3126365
En smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Fleksibiliteten til PowerMax 30/18V P4A gjør at du enkelt kan nå alle gressarealer du trenger å klippe.
Prisjakt
3 137 kr
inkl. MVA

Estimert 11-13 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3126365
En smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Fleksibiliteten til PowerMax 30/18V P4A gjør at du enkelt kan nå alle gressarealer du trenger å klippe.

Produktinformasjon

Egenskaper

GARDENA PowerMax 30/18V P4A komplett sett er en smidig og fleksibel batteridrevet gressklipper for perfekte klipperesultater. Fleksibiliteten til PowerMax 30/18V P4A gjør at du enkelt kan nå alle gressarealer du trenger å klippe. Den kompakte gressklipperen viser sine styrker på små plener opptil 150 m². Takket være det komfortable håndtaket og gressklipperens lave vekt på kun 8 kg, er all bruk på plenen samt transport enkel. PowerMax 30/18V er spesielt lett å manøvrere og kan til og med komme til vanskelig tilgjengelige steder i hagen.

Takket være det dobbeltherdede DuraEdge-bladet med presisjonssliping og en bredde på 30 cm klippes plenen din perfekt med et vakkert jevnt klipperesultat. Hvert gresstrå samles i 25 liters gressoppsamlingsboksen på batterigressklipperen. Takket være den ideelle plasseringen av gresskassen samles gressklippet effektivt opp slik at boksen fylles helt fra bakkant til forkant. Det betyr at du alltid tømmer en helt full boks og sparer tid. Den kraftige motoren er børsteløs. Det sikrer høy effektivitet selv etter hyppig bruk og garanterer lang levetid. Det ergonomiske håndtaket lar deg betjene gressklipperen enkelt og uanstrengt, selv over lengre perioder. Du kan til og med styre batterigressklipperen over plenen med én hånd. Du kan enkelt justere høyden på styret i tre trinn for å passe din høyde. Før du starter kan du velge hvor kort gresset skal klippes med den roterende klippehøydejusteringen.

Det er mulig å justere klippehøyden individuelt i tre posisjoner mellom 35 og 65 mm. Hvert gresstrå trimmes takket være gresskammene på sidene av klipperen, dette gjelder også langs vegger og kanter. Etter plenklipping kan du bruke håndtakets praktiske foldefunksjon for plassbesparende oppbevaring av batterigressklipperen. GARDENA batterigressklipper PowerMax 30/18V P4A leveres som komplett sett med lader og kraftig 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene blant ledende produsenter, hvis batterier kan brukes i mange produkter til hage og hjem. GARDENA gir kvalitetsproduktet 3 års produsentgaranti etter en enkel online registrering.
  • Perfekt for mindre gressarealer
  • Startsett for direkte bruk
  • Lett, fleksibelt og fleksibelt
  • For et perfekt klipperesultat og effektiv oppsamling
  • Slitesterk og kraftig børsteløs motor
  • Klippehøyde justerbar i 3 trinn
  • POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de ledende produsentene største grenseoverskridende batteriallianser, der batterier kan brukes i mange enheter

Leveringsomfang

  • 1 stykk 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-batteri
  • 1 stykk lader
Tekniske data​ 
Klippebredde30 cm
Samlervolum25 l
Klippehøyde, Min-Maks35–65 mm
Klippehøydetrinn3
KlippehøydejusteringManuell
Overflatekapasitet150 m²
Vekt med batteri8,6 kg
Lyd effektnivå, garantert LWA i dB(A)89 dB(A)
Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A)73 dB(A)

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Gressoppsamler Ja

Batteri inngår Ja

Klippehøyde 65

Klippeareal 150 m²

Klippebredd 300 mm

EAN 4078500061957

Anbefalt