Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

AL-KO Comfort 46.0 SPI-AArt.nr: 3114703

AL-KO
Gressklipper
166 cm³, 2,6 kW
Beskrivelse
Art.nr: 3114703
Comfort 46.0 SPI-A er en gressklipper i AL-KOs Comfort-serie. Denne østerrikskproduserte selvgående bensinklipperen med elektrisk start har en rekke funksjoner for effektiv klipping.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3114703
Comfort 46.0 SPI-A er en gressklipper i AL-KOs Comfort-serie. Denne østerrikskproduserte selvgående bensinklipperen med elektrisk start har en rekke funksjoner for effektiv klipping.

Produktinformasjon

Egenskaper

Comfort 46.0 SPI-A er en gressklipper i AL-KOs Comfort-serie. Denne østerrikskproduserte selvgående bensinklipperen med elektrisk start har en rekke funksjoner for effektiv klipping. Med E-Technology-funksjonen kan du enkelt ta ut batteriet for el-starten og lade det for eksempel i garasjen. Du kan da på en enkel måte alltid sørge for at den er ladet når du skal klippe gresset. Gressklipperen har en moderne overliggende ventilmotor med hurtigstartfunksjon som gjør starten rask og enkel slik at du kommer raskt i gang.

Max-Airflow Technology - Det høye dekselet gjør at det skapes en ekstra stor luftstrøm ved knivene under dekselet. Ved bioklipping har selv høyt gress plass til å bioklippes uten å klumpe seg. Ved oppsamling skapes det en stor luftstrøm som sørger for at oppsamlingen skjer kompakt og optimalt bak på oppsamleren.

Spesialutviklet offset chassis som gir mulighet til å kutte helt inntil faste gjenstander. Nivåindikatoren på oppsamleren viser når det er på tide å tømme oppsamleren. Når du bytter ut oppsamleren, hektes den på plass i en solid brakett. De store dekkene sørger for godt grep. Drivverket er på bakdekkene, noe som skaper et godt grep selv i kupert terreng og ved bruk av oppsamleren. Velg mellom funksjonene oppsamling, bakutkast, bioklipp eller sideutkast når du skal klippe gresset. Juster klippehøyden med en robust spak for alle hjul.

Brett håndtaket og du kan lagre gressklipperen oppreist i garasjen for å spare plass. Det fremre håndtaket gjør det enkelt å løfte og transportere klipperen.
Tekniske data​ 
KategoriComfort
Motoreffekt2.6 kW
Klippebredde46 cm
MotormodellAL-KO Pro 170 QSS E-Start
Motortype4-Takt
Sylindervolum166 ccm
Turtall/min2850
Motor sylinderantall1
Elektrisk startJa
Automatisk chokeJa
Fellbart styreJa
Hjuldiameter fram200 mm
Hjuldriving1 veksel
Nettovekt37.2 kg
SideutkastNei
Frakobling klippeaggregatNei
Med oppsamlingJa
Oppsamlingsvolum60 l
FramdriftstypeBensin
Arbeidsområde opp til1400 m2
Maks. hastighet fram3 km/h
Max Airflow TechnologyJa
KnivtypeDiamantslipning
Funksjon3i1
KlippehøydeinnstillingCentral, 7 modus
Garant. lydeffekt LwA [db(A)]95
BioklippJa
Hjuldiameter bak280 mm
Antall kniver1

Spesifikasjoner

Watt 2600 W

Gressoppsamler Ja

Klippeareal 1400 m²

Klippebredd 460 mm

EAN 4003718355901

Anbefalt