Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Greenworks OPTIMOW 7Art.nr: 3085455

Greenworks
Robotgressklipper
uten garasje
Beskrivelse
Art.nr: 3085455
Kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 750 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen.
Prisjakt
10 989 kr
inkl. MVA
Estimert 8-10 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: 3085455
Kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 750 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Greenworks Optimow 7 er en kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 750 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen. Etter installasjon vil Optimow 7 klippe plenen i henhold til din forhåndsinnstilte tidsplan og lade seg selv etter behov. I den Bluetooth-aktiverte appen kan innstilte klippetider og tidsplaner enkelt endres, og de innebygde løfte- og kollisjonssensorene garanterer høy sikkerhet til enhver tid.

Kompakt og lett
Den kompakte og lette Greenworks Optimow 7 er egnet for små til mellomstore plener på opp til 750 m² (litt mindre enn 3 tennisbaner). Optimow 7 er ryddig i designet, noe som betyr at den er diskret når du klipper og dens eksepsjonelt lave støynivå gjør at du nesten glemmer at den eksisterer.

Full kontroll fra Greenworks-appen
Optimow 7 kan styres via Bluetooth fra Greenworks-appen. Bruk appen til å overvåke og oppdatere maskinen og til å endre innstillinger for tidsplaner. Tilkoblingen fungerer Inntil 32 meter unna maskinen.

Sikkerhet i utgangspunktet
Optimow 7 er utviklet med sikkerhet i fokus. Den har en integrert løftesensor som automatisk stopper knivene hvis maskinen løftes. Kollisjonssensoren får Optimow til å reagere ved hindringer. Den stopper og endrer retning og fortsetter deretter å klippe andre steder.

Hvordan fungerer det?
Konseptet er enkelt og innebærer at en begrensningssløyfe monteres rundt plenen din og festes med vekter som er skjult i plenen. Når Optimow 7 er installert, klipper den plenen i et tilfeldig mønster, noe som gjør at plenen er jevnt og pent klippet. For komplekse hageformer kan det kjøpes en hjelpeløkke som gjør at Optimow enkelt kan finne tilbake til basestasjonen for lading.

Hvordan vet den hvor den allerede har kuttet?
Optimow 7 vet ikke hvor den allerede har kuttet, og det trenger den heller ikke. Ved å klippe regelmessig i et tilfeldig mønster dekker den hele plenen selv om den bare klipper svært små områder om gangen. På denne måten oppnås en perfekt jevn overflate.

Hvordan lades den?
Optimow 7 vet når batteriet er lavt og går automatisk tilbake til basestasjonen for å lade seg selv, og fortsetter deretter å klippe igjen.

Hvor tar det klipte gresset veien?
Klippemetoden er «lite og ofte», noe som betyr at svært kortklippede gressstrå faller til bunnen av plenen og blir usynlige for det blotte øye. Det klippede gresset brytes naturlig ned og blir dermed til gjødsel, noe som gjør plenen både vakrere og sunnere.

Hvor ofte burde den klippe?
Basert på størrelsen på plenen din setter du en tidsplan enten på maskinen din eller via Greenworks-appen, og Optimow 7 følger denne planen automatisk.
  • Enkel installasjon
  • Diskret skjæring med lavt støynivå
  • Kan styres via Bluetooth fra Greenworks-appen
  • Bluetooth-tilkobling fungerer opp til 32 meter fra roboten
  • Integrert løftesensor som automatisk stopper knivene når maskinen løftes
  • Kollisjonssensorer som gjenkjenner hindringer
  • IPX5-klassifisert vanntetting som gjør at enheten kan rengjøres med en vannslange
  • Også egnet for plener med ulik form
Tekniske data​ 
KlippekapasitetOpp til 750 m2
Klippebredde17 cm
Klippesystem3 roterende skjæreblad
KlippetypeFri bevegelse
Maks. helling30 %
TilkoblingstypeBluetooth
Min. passasje60 cm
IP-klassifiseringIPX5
StyrekabelJa

Spesifikasjoner

EAN 6952909065724

Anbefalt