Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Greenworks OPTIMOW 4Art.nr: 3085456

Greenworks
Robotgressklipper
uten garasje
Beskrivelse
Art.nr: 3085456
Kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 450 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen.
Prisjakt
8 409 kr
inkl. MVA
Estimert 8-10 dager fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: 3085456
Kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 450 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Greenworks Optimow 4 er en kompakt robotgressklipper for små til mellomstore plener på opp til 450 m². Installasjonen er enkel - bare plasser kantledningen og koble deretter enheten til basestasjonen. Etter installasjonen vil Optimow 4 klippe plenen i henhold til din forhåndsinnstilte tidsplan og lade seg selv etter behov. I den Bluetooth-aktiverte appen kan innstilte klippetider og tidsplaner enkelt endres, og de innebygde løfte- og kollisjonssensorene garanterer høy sikkerhet til enhver tid.

Kompakt og lett
Den kompakte og lette Greenworks Optimow 4 passer for mindre plener på opp til 450 m² (litt mindre enn 2 tennisbaner). Optimow 4 har et ryddig design, noe som betyr at den er diskret når du klipper og det eksepsjonelt lave støynivået gjør at du glemmer at den til og med eksisterer.

Full kontroll fra Greenworks-appen
Optimow 4 kan styres via Bluetooth fra Greenworks-appen. Bruk appen til å overvåke og oppdatere maskinen og til å endre innstillinger for tidsplaner. Tilkoblingen fungerer Inntil 32 meter unna maskinen.

Sikkerhet i utgangspunktet
Optimow 4 er utviklet med sikkerhet i fokus. Den har en integrert løftesensor som automatisk stopper knivene hvis maskinen løftes. Kollisjonssensoren får Optimow til å reagere ved hindringer. Den stopper og endrer retning og fortsetter å klippe andre steder.

Hvordan fungerer det?
Konseptet er enkelt og innebærer at en begrensningssløyfe monteres rundt plenen din og festes med vekter som er skjult i plenen. Når Optimow 4 er installert, klipper den plenen i et tilfeldig mønster, noe som betyr at plenen er jevnt og pent klippet. For komplekse hageformer kan det kjøpes en hjelpeløkke som gjør at Optimow enkelt kan finne tilbake til basestasjonen for lading.

Hvordan vet den hvor den allerede har kuttet?
Optimow 4 vet ikke hvor den allerede har kuttet, og det trenger den heller ikke. Ved å klippe regelmessig i et tilfeldig mønster dekker den hele plenen selv om den bare klipper svært små områder om gangen. På denne måten oppnås en perfekt jevn overflate.

Hvordan lades den?
Optimow 4 vet når batteriet er lavt og går automatisk tilbake til basestasjonen for å lade seg selv, og fortsetter deretter å klippe igjen.

Hvor tar det klipte gresset veien?
Klippemetoden er «lite og ofte», noe som betyr at svært kortklippede gressstrå faller til bunnen av plenen og blir usynlige for det blotte øye. Det klippede gresset brytes naturlig ned og blir dermed til gjødsel, noe som gjør plenen både vakrere og sunnere.

Hvor ofte må den kuttes?
Basert på størrelsen på plenen din, setter du en tidsplan enten på maskinen din eller via Greenworks-appen, og Optimow 4 følger den tidsplanen automatisk.
  • Enkel installasjon
  • Diskret skjæring med lavt støynivå
  • Kan styres via Bluetooth fra Greenworks-appen
  • Bluetooth-tilkobling fungerer opp til 32 meter fra roboten
  • Integrert løftesensor som automatisk stopper knivene når maskinen løftes
  • Kollisjonssensorer som gjenkjenner hindringer
  • IPX5-klassifisert vanntetting som gjør at enheten kan rengjøres med en vannslange
  • Også egnet for plener med ulik form
Tekniske data​ 
KlippekapasitetOpp til 450 m2
Klippebredde17 cm
Kuttesystem3 roterende skjæreblad
KlippetypeFri bevegelse
Maks. helling30 %
TilkoblingstypeBluetooth
Min. passasje60 cm
IP-klassifiseringIPX5
StyrekabelJa

Spesifikasjoner

EAN 6952909065717

Anbefalt