Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Greenworks OPTIMOW 15Art.nr: 3085457

Greenworks
Robotgressklipper
uten garasje
Beskrivelse
Art.nr: 3085457
Robotgressklipper for store plener opp til 1500 m². Optimow 15 navigerer enkelt selv i de mest komplekse hagene, søker gjennom trange passasjer og erobrer bakker opp til 35 % (20 °).
Prisjakt
16 818 kr
inkl. MVA

Estimert 12-13 dager fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: 3085457
Robotgressklipper for store plener opp til 1500 m². Optimow 15 navigerer enkelt selv i de mest komplekse hagene, søker gjennom trange passasjer og erobrer bakker opp til 35 % (20 °).
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Greenworks Optimow 15 er en robotgressklipper for store plener opp til 1500 m². Optimow 15 navigerer enkelt selv i de mest komplekse hagene, søker gjennom trange passasjer og erobrer bakker opp til 35 % (20 °). Enheten er utstyrt med et SIM-kort for tilkobling til mobiltelefon, som gjør det mulig å instruere, programmere og konfigurere roboten via en håndholdt enhet og administrere all dens aktivitet.

Avansert og stillegående drift
Greenworks Optimow 15 har en avansert design som gjør den egnet for store plener på opp til 1500 m² (nesten 6 tennisbaner). Til tross for kapasiteten til å dekke store områder, er gressklipperen enkel å manøvrere og dens eksepsjonelt lave støynivå gjør at du glemmer at den til og med eksisterer.

Full kontroll fra Greenworks-appen
Optimow 15 kan styres og oppdateres via GSM fra Greenworks-appen. Uansett hvor du er i verden, kan du bruke appen til å overvåke maskinen samt endre innstillinger for tidsplaner. Maskinen leveres med et forhåndsinstallert SIM-kort som kan lades ved behov.

Trygg og intelligent
Optimow 15 er utviklet med sikkerhet i fokus. Den har en integrert løftesensor som automatisk stopper knivene hvis maskinen løftes. Kollisjonssensoren får Optimow til å reagere ved hindringer. Den stopper og endrer retning og fortsetter deretter å klippe andre steder. I tillegg til å være trygg, har Optimow både regn- og frostsensorer som gjør at den kun kan klippe under de rette værforholdene. Videre har den et integrert sikkerhetssystem - geofencen - som sender en melding hvis maskinen forlater sin sikre sone.

Hvordan fungerer det?
Konseptet er enkelt og innebærer at en begrensningssløyfe monteres rundt plenen din og festes med vekter som er skjult i plenen. Når Optimow 15 er installert, klipper den plenen i et tilfeldig mønster, noe som gjør at plenen er jevnt og pent klippet. For komplekse hageformer kan det kjøpes en hjelpeløkke som gjør at Optimow enkelt kan finne tilbake til basestasjonen for lading.

Hvordan vet den hvor den allerede har kuttet?
Optimow 15 vet ikke hvor den allerede har kuttet, og det trenger den ikke. Ved å klippe regelmessig i et tilfeldig mønster dekker den hele plenen selv om den bare klipper svært små områder om gangen. På denne måten oppnås en perfekt jevn overflate.

Hvordan lades dem?
Optimow 15 vet når batteriet er lavt og går automatisk tilbake til basestasjonen for å lade seg selv, og fortsetter deretter å klippe igjen.

Hvor tar det klipte gresset veien?
Klippemetoden er «lite og ofte», noe som betyr at svært kortklippede gressstrå faller til bunnen av plenen og blir usynlige for det blotte øye. Det klippede gresset brytes naturlig ned og blir dermed til gjødsel, noe som gjør plenen både vakrere og sunnere.

Hvor ofte må den kuttes?
Basert på størrelsen på plenen din setter du en tidsplan enten på maskinen din eller via Greenworks-appen, og Optimow 15 følger denne planen automatisk.
 • Sensorer som oppdager hindringer
 • Trygg å bruke rundt kjæledyr og barn
 • Utstyrt med SIM-kort for tilkobling til mobilenhet
 • Kan styres via smart app
 • Helautomatisk robotgressklipper - du trenger aldri å klippe gresset igjen
 • Ingen gressavfall for å bli kvitt av
 • Klipper plen på Opp til1 500 m2 og med Opp til35 % helling
 • Utviklet med sikkerhet i fokus
 • Vanntett IPX5 - Kan enkelt skylles av med hageslange
 • Styrer den fra mobilen, uansett hvor i verden du er
 • Hjelp kan kjøpes som et alternativ for komplekse hageformer
 • Nyt en perfekt plen - frisk og grønn
 • Fjernfeilsøking
 • Ingen eksosgass
 • Eksepsjonelt stillegående drift
 • Ingen drivstoff og ingen kabler å bekymre seg for
 • Lave driftskostnader
Tekniske data​ 
Klippeareal1500 m2
Klippetid70 minutter
Ladetid70 minutter
Inkludert tråd200 meter
Klippebredde 22 cm 
Klippesystem3 roterende kniver
KlippetypeFri bevegelse
Maks. helning35 %
TilkoblingstypeGSM
Min. passasje60 cm
IP-klassifiseringIPX5
StyrekabelJa

Spesifikasjoner

EAN 6952909052724

Anbefalt